DNA modificatie onmogelijk

11-12-2021

Voor online lezen van deze nieuwsbrief scroll naar beneden en klik op 'view online'


Beste Levende Mens,

DNA modificatie onmogelijk
Dat wat Dr. Stefan Lanka, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan, en anderen al langere tijd wetenschappelijk onderbouwen, wordt (met humor) ook doorgegeven door Prof. James Tour.

Luister zorgvuldig, want in de eerste minuten somt Tour alle verworvenheden van de quasi wetenschap op. Dat kan nogal verwarrend overkomen, omdat hij over ‘wij’ en ‘ons’ praat. In de rest van zijn presentatie laat hij zien dat die zogenaamde verworvenheden allemaal onzin zijn.

Dr. Tom Cowan verwees naar deze Professor en het is zeer de moeite waard om naar James Tour te luisteren en hetgeen hij brengt in je door te laten werken (ook al heeft hij een aantal zaken met betrekking tot biologie volgens Tom Cowan niet helemaal goed). Deze heren zijn ware wetenschappers: wat inhoud dat ze ‘in onderzoek’ zijn en blijven. Zich steeds afvragend hoe ze hun eigen standpunten eventueel dienen te verleggen.

[...]

Ga voor de video naar het artikel 'DNA modificatie onmogelijk' op de website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'.




Lees
het volledige nieuwsartikel op de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM).


CelVERGIFTIGING is wel degelijk mogelijk
Het huidige vaccin is dus geen DNA of gen modificatie, want dat is onmogelijk. Vaccins bevatten echter vele giftige stoffen, waaronder grafeen (hydr)oxide wat zwaar gif is. Daarnaast versterkt grafeen (hydr)oxide de ontvangst van 5G EMF en brengt 5G EMF versterkt verder als zender. Mensen die geprikt zijn met grafeen (hydr)oxide zijn dus levende ontvangers en zenders van 5G EMF. Het zijn verder de nanodeeltjes, die voor grote problemen zorgen. En nanodeeltjes zijn (bijna?) niet uit het lichaam te verwijderen als ze eenmaal in een lichaam aanwezig zijn.


Een mens kan verworden tot een gepatenteerd product?

Lees verder op de website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'.


Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende mens zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.



View online