Nieuwsbrief: Shop op de website | Gesprekshandleiding DPP

22-08-2021


Beste Levende Man (m/v),


De Shop op de website 'Geboorte van het Organisch Paradigma' begint vorm te krijgen. Neem er maar eens een kijkje als je wilt.

Verder is de categorie 'Gesprekshandleiding' toegevoegd aan de website. In de linkerkolom vind je alle beschikbare categorieën: een categorie maakt het zoeken naar aansluitende onderwerpen en ondersteunende artikelen per onderwerp makkelijker.

Je kunt op de website ook zoeken via het 'Zoekvenster'.

 

Gesprekshandleiding reizen met Diplomatiek paspoort Nederlands
(For Englisch use the translate button on this website or a translator for example Deepl.com)
Je kunt deze gesprekshandleiding ook uitprinten en bij je dragen in jouw Diplomatiek paspoort als je reist en overhandigen aan degene die jou naar je legale ID vraagt.

Beste,

Met mijn Diplomatiek paspoort toon ik aan dat ik mijn geboorte Trust nalatenschap beneficiair aanvaardt heb en de DAS status van mijn natuurlijk persoon gecorrigeerd heb naar de Staat van Levende Man (m/v). Daardoor ben ik autonoom diplomaat en diplomatiek onschendbaar.

Lees de volledige gesprekshandleiding...


Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.

Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.

 Modify your subscription    |    View online