Afweren van wetteloze vaccinatie(s) | Kinderen gaan weer naar school

08-09-2021


Beste Levende Man (m/v),


Kinderen gaan weer naar school

Een chatberichtje
Gisteravond (6 september jl.) ging een chatberichtje rond in een groep van 20 ouders, die hun kind op een school hebben in Leeuwarden. Er zou sprake van zijn dat er maatregelen zouden gaan gelden op school.

(Dreigende) maatregelen op school
Indien jij / jullie als ouder(s) geconfronteerd worden met (dreigende) maatregelen, onderzoek dan deze handvatten en pas ze toe (met andere ouders).

Via de categorie 'Schoolgaande kinderen' vind je informatie en handvatten.


Mag jouw werkgever je verplichten je te laten vaccineren?
Nee, dit mag niet: vaccinatie is vrijwillig.

Bron: Rijksoverheid

Verklaring voor uw werkgever die u als werknemer onderwerpt aan Corona maatregelen
Tekst zelf kopiëren en plakken in Word (of ander tekstverwerkingsprogramma) en aanvullen met persoonlijke gegevens, en daarna mailen naar uw werkgever. Standaard kan bij punt 3. Artikel 30 Universele Rechten van de Mens worden gebruikt:
Geen bepaling in deze Verklaring zal zodanig mogen worden uitgelegd, dat welke Staat, groep of persoon dan ook, daaraan enig recht kan ontlenen om iets te ondernemen of handelingen van welke aard ook te verrichten, die vernietiging van een van de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, ten doel hebben.
~UVRM Art. 30

Ga voor de verklaring aan je werkgever naar de pagina 'Verklaring voor uw werkgever'.



Afweren van wetteloze vaccinatie(s)

Mandatory verwijst naar mandaat
Een mandaat is geen wet.

Een mandaat is een handelsvoorstel gedaan door een corporatie (en de ‘overheid’ is ook een corporatie) ofwel een voorstel tot een contract, en je kúnt het handelsvoorstel aannemen of niet. Je bent niet verplicht om het handelsvoorstel te accepteren.

Luister naar de korte video ‘The Truth about Mandate

Uitvoerders van de internationale SDG handelsalliantie
Eerstelijns instanties zoals scholen en huisartsenpraktijken, zijn de commerciële uitvoerders van de internationale SDG (Sustainable Development Goals) WHO NWO RIVM handelsalliantie die, op basis van de maritieme ‘dood en verloren op zee’ – presumptie, óver de hoofden van de inwoners van het grondgebied heen regeren. Al deze derde partijen dienen schriftelijk te worden geweerd.

De uitnodigingsbrieven voor de (vrijblijvende) griepprik (vaccinatie) zijn weer in omloop gebracht. De ‘griep’ heet tegenwoordig Corona Covid19: dus de ‘griep’prik (vaccinatie) is de gevaarlijke Corona Covid19 vaccinatie*.

Bescherm jezelf en / of je ouder(s), vrienden, en bekenden, die tot de ‘doelgroep’* behoren om een ‘vrijblijvende’ ‘griep’prik (vaccinatie) uitnodigingsbrief te ontvangen!

Wat kun je doen?

Lees meer op de pagina 'Afweren van wetteloze vaccinatie(s)'.


Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.

Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.




   |    View online |