Puntjes op de i op het Forum

18-09-2021


Beste Levende Man (m/v),


Puntjes op de i op het Forum
Er is sinds de laatste nieuwsbrief hard gewerkt aan het Forum. Het is nu gelukt om een besloten private ont-moetingsplaats voor jullie te maken. 


De richtlijnen voor het gebruik van het Forum zijn aangevuld met 3 onderwerpen

Ondersteuning invullen en versturen van de documenten
Via het onderwerp ‘Ondersteuning invullen en versturen documenten‘ vind je namen van mensen, die je kunt mailen of via facebook messenger vragen kunt stellen, nádat je eerst zelf geprobeerd hebt het antwoord op je vraag te vinden door gebruik te maken van het zoekvenster op deze website (dus niet zoekvenster van het forum).

Postcode gebied waar jij face to face ont-moetingen aanbiedt
Via het onderwerp ‘Postcode gebied waar jij face to face ont-moetingen aanbiedt‘ vind je een overzicht van mensen, die ‘ronde tafel gesprekken’ aka ‘keukentafel gesprekken’ aka ‘huiskamer gesprekken’ organiseren.

Aanwijzingen hoe je jouw Profiel kunt bekijken, wijzigen en/of aanvullen
Via deze pagina vind je aanwijzingen hoe je jouw Profiel kunt bekijken en welke onderwerpen je onder je Profiel kunt vinden, en hoe je gegevens van je Profiel kunt aanvullen, wijzigen, pasfotootje (‘avatar’) uploaden of vervangen. Na het aanmelden, kun je jouw Profiel volledig maken.


Nu is het moment dat je als bijdrager aan het Forum jouw Profiel volledig maakt
Log daarvoor in op het Forum en klik op jouw naam in de linker marge onder 'Forum login'. Rechts zie je nu jouw profiel. Ga naar 'Bewerken' en vul jouw gegevens in, zoals je onderstaand op de afbeelding ziet: zorg ervoor dat jouw volledige naam in het vakje 'Schermnaam' zichtbaar is. En upload een fotootje van jezelf. Hierdoor bieden we elkaar via onze zichtbaarheid betrouwbaarheid op het Forum.
Accounts zonder volledige schermnaam (geen pseudoniem gebruiken) en pasfotootje (‘avatar’) worden verwijderd: ik begin ergens in het weekend met het verwijderen van onvolledige accounts.


Privé berichtjes versturen naar elkaar
via het Forum
In de linker marge vind je de widget 'Forum privé berichten versturen'. Type je berichtje en klik op 'pijltje' naar beneden naast 'Select a Contact' voor de lijst met mensen, die aanwezig zijn op het forum, kies de naam van degene aan wie je berichtje wilt versturen, en klik daarna op de 'Send' knop.


Het Forum is NIET bedoeld voor het stellen van vragen hoe je de documenten invult en verstuurt
Gebruik het zoekvenster van de website (niet van het Forum) voor het vinden van antwoorden op je vragen. Indien je een antwoord niet vinden kunt, kun je je vraag stellen per mail of messenger aan de mensen, die zich daarvoor vrijelijk beschikbaar stellen als een cirkel van elkaar overlappende ondersteuners (zie het hoofdje '
Ondersteuning invullen en versturen van de documenten').


Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.

Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.
View online