Instructie video aanmelden op het forum

02-10-2021


Beste Levende Man (m/v),


Instructie video aanmelden op het forum
Naar aanleiding van vorige nieuwsflits heb ik van sommige mensen de melding ontvangen, dat ze zich of niet konden aanmelden op het forum, of na aanmelding hun Profiel niet konden aanpassen.

Vandaar dat ik een korte instructie video gemaakt heb hoe je je aanmeldt op het forum en hoe je jouw Profiel aanvult.Klik hier of op de afbeelding om naar de instructie video te gaan.

Veel kijkplezier en welkom op het forum.


Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.

Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.

View online