Forum 'Autonomie in de praktijk' verplaatst

04-11-2021

Voor online lezen van deze nieuwsbrief scroll naar beneden en klik op 'view online'


Beste Levende Man (m/v),



Het forum ‘Autonomie in de praktijk’ is verplaatst naar phpBB
Het forum van de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ is verplaatst naar phpBB forum ‘Autonomie in de praktijk’, omdat phpBB meer moderator mogelijkheden biedt. Met name het beheren van ‘nieuw geregistreerde gebruikers’ lukt via phpBB wel en niet via WordPress (WP).

Aangezien we het forum als een besloten private ont-moetingsplaats voor gelijkgestemde autonoom levende mensen hebben ingericht is het van belang om ‘nieuw geregistreerde gebruikers’ te kunnen beheren en monitoren.

Het forum op deze website is inmiddels verwijderd.


Je kunt je registreren (aanmelden) op het phpBB forum ‘Autonomie in de praktijk’
Helaas lukte het niet om geregistreerde / aangemelde gebruikers in WP mee te verhuizen naar phpBB, omdat de gebruikersnaam in WP een pseudoniem naam kan zijn, omdat er de mogelijkheid van een schermnaam is. Die optie is er in phpBB niet. Je hebt in phpBB de optie om je gebruikersnaam te wijzigen naar jouw volledige naam indien je een pseudoniem gebruikt zou hebben bij het registreren (aanmelden): één ieder dient zich dus opnieuw te registreren / aan te melden in phpBB.



Voor registratie zie je slechts de naam van het forum met een link naar de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’

Na registratie (aanmelding) dient jouw account geactiveerd te worden door een admin (dit kan even duren, omdat een admin niet steeds beschikbaar is). Nadat jouw account geactiveerd is, ben je een ‘nieuw geregistreerde gebruiker’ en kun je het voorportaal van het forum zien en lezen, maar heb je nog geen toegang tot topics en posten. Je dient jouw account aan te passen en aan te vullen volgens de aanwijzingen die je vindt in het stappenplan hieronder. Nadat je jouw account hebt aangepast met een volledige gebruikersnaam (jouw eigen naam) én aangevuld hebt met een ‘avatar’ (pasfotootje van jouw gezicht) wijzigt de status van ‘nieuw geregistreerde gebruiker’ naar ‘geregistreerde gebruiker’ (dit dient handmatig door een admin te gebeuren en kan daardoor even duren, omdat een admin niet steeds beschikbaar is).

Je hebt nu volledige toegang tot het forum ‘Autonomie in de praktijk’.


Lees allereerst de post ‘Richtlijnen forum’!


Ook hieronder kun je de ‘Richtlijnen forum’ lezen

We willen dat dit forum op een fijne plezierige manier ondersteunend is ten behoeve van bewustzijnsverruiming met betrekking tot het toepassen van autonomie in ieders dagelijkse leven. Om dat mogelijk te maken onderstaand een aantal richtlijnen voor het gebruik van dit forum:

  • Blijf bij het onderwerp. Sluit met je bijdrage aan bij de originele post.
  • Wees beleefd. Iedereen wenst met respect behandeld te worden: gebruik dan ook geen ongepast taalgebruik, harde aanvállende kritiek, of disrespect naar andermans mening… wees aanvúllend en opbouwend naar elkaar toe.
  • Trollen worden per direct verwijderd.  Gaslighting of ander trol-gedrag wordt niet getolereerd.
  • Reclame is niet toegestaan.  Het maken voor reclame voor jouw website, blog, of betaalde aanbod is niet toegestaan. Je mag daarentegen wel laten weten dat je ‘ronde tafelgesprekken’ of ‘keukentafel gesprekken’ organiseert in jouw ‘huiskamer’. Je ‘huiskamer’ mag ook een zaaltje zijn. En je mag een vergoeding vragen voor gemaakte onkosten voor koffie, thee, iets lekkers, etc. Gebruik je gezond verstand in deze: je kunt begrijpen dat dit forum geen ont-moetingsplaats is voor het werven van betaalde leden.
  • De website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ is een vrijelijk beschikbaar gestelde online zelfstudie training. Het is niet toegestaan om hetgeen op deze website aangereikt wordt, op wat voor manier dan ook, commercieel in te zetten ten behoeve van verdienmodellen. Belangstellenden kun je naar de informatie op deze website verwijzen. Zie ook het punt ‘Reclame is niet toegestaan’.
  • Hou het veilig voor elkaar.  Dit forum is niet bedoeld om mensen op te roepen tot wat dan ook.
  • Wees zorgvuldig met jouw privacy gevoelige informatie.  Vermeld géén privacy gevoelige informatie op dit forum.

Oké, lees ook nog even dit:

  • Wij nemen eigenaarschap over ons eigen gedrag en onze keuzes. Je bent verantwoordelijk voor je eigen acties en levenskeuzes en je kunt deze verantwoordelijkheid niet afwentelen op de makers van dit forum, noch andere gebruikers / bijdragers ervan.
  • Privé berichten. Bovengenoemde richtlijnen gelden ook voor privé berichten.
  • We monitoren interactie op naleving van de richtlijnen. 
  • Ieder zijn eigen mening. Bijdragen van gebruikers van dit forum reflecteren de meningen en ervaringen van de betreffende gebruikers, niet die van de makers van dit forum behorend bij de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’.
  • Bijdragen op dit forum kunnen gebruikt worden.  Bijdragen op dit forum kunnen in algemene zin gebruikt worden op de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ of de nieuwsbrief, indien de informatie in de bijdrage(n) zinvol is om te delen met de aanwezigen van de mailinglijst (nieuwsbrief).
  • Wij zijn autonoom en denken na voor onszelf.  Dit sluit aan bij ‘wij nemen eigenaarschap over ons eigen gedrag en onze keuzes’.

Wij wensen je veel plezier en inspiratie op dit forum!

Welkom!


Stappenplan registeren (aanmelden) en account volledig aanpassen en aanvullen (volgt)
Houdt de Menu pagina 'Forum Autonomie in de praktijk' in de gaten voor het stappenplan. Ik verwacht dat het stappenplan morgen of zaterdag a.s. beschikbaar is.

Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.


Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.

View online