Documenten voor België
Unsubscribe   |   Manage your subscription   |   View online

15-12-2021

Voor online lezen van deze nieuwsflits scroll naar beneden en klik op 'view online'


Beste Levende Mens,


Eindelijk hoeven Belgen hun documenten niet langer zelf aan te passen en de procedure is aangescherpt en verbeterd


De Nederlandstalige Erfrechtelijke documenten voor België vind je op de ‘Documenten‘ pagina van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM). Lees de aanwijzingen op de pagina ‘Documenten’ van voornoemde website.

De foto voorbeelden van de documenten vind je via de betreffende categorieën in de linkermarge van de officiële tutorial website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'.

De foto voorbeelden en de instructie video’s zijn een moment opname, maar zeer behulpzaam bij het voorbereiden van het invullen en versturen van de Erfrechtelijke documenten.

Bestudeer vooral de aanwijzingen onder de foto voorbeelden goed, want die zijn update.

Verzendadres documenten
In het artikel ‘Verzendadres documenten‘ vind je hoe je jouw documenten verzendt en naar welk adres in België.

Verder vind je op de ‘Documenten‘ pagina van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen onder de Belgische vlag verschillende ‘Overzicht documenten’ mapjes.

Vragen?
Probeer zelf de antwoorden op je vraag te vinden door gebruikmaking van het zoekvenster van deze website.

Indien je een antwoord op een vraag niet kunt vinden, kun je een messenger berichtje sturen.

Succes!

Kijk bij het ‘Stappenplan corrigeren DAS-status‘ voor de documenten volgorde. Of volg het Stroomdiagram voor België: ga hiervoor naar de ‘Documenten’ pagina op de website Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM): op het Stroomdiagram vind je o.a. de te nemen stappen, en de verzendadressen.

Lees meer...

Met grote dank aan Bart Inghelbrecht: co-founder Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) België.


Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsflits en ont-moet je graag in de volgendenieuwsbrief.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende mens zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.


View online