Stoppen met betalen van Ziekenfondspremie

17-07-2021


Beste levende man en vrouw,


Volgens de Algemene volmacht aan de TrustBelastingdienst, dienen thans alle particuliere private corporate Derde partijen zonder erfrecht, de onderhavige gestapelde sommaties, aanspraken, vorderingen, heffingen en dwangvorderingen, aan te brengen bij de Directeur TrustBelastingdienst, Postbus 100, 6400 AC Heerlen, aan wie machtiging is verleend om alle derden aanspraken formeel te toetsen en vervolgens ten laste van het individuele geboorte Trust nalatenschapsvermogen aan de finale afwikkeling toe te voegen, in plaats van voor rekening van de Enige Erfgenaam. De Enige Erfgenaam heeft de individuele geboorte Trust nalatenschap namelijk niet Zuiver, maar uitsluitend beneficiair aanvaard. Vanaf de dagtekening van de Beneficiaire Aanvaarding mogen schuldeisers tijdens de afwikkeling door de gevolmachtigde, de Enige Erfgenaam zelf, NIET meer dwingend aanschrijven.

[...]

Een Zorgverzekeringsmaatschappij is een particuliere private corporate derde zonder erfrecht
Dientengevolge is een indirect afgedwongen (verplichte) Zorgverzekering bij een Zorgverzekeringsmaatschappij onrechtmatig. Verder hebben erfgerechtigde inwoners van het grondgebied Enige Erfgenamen ontdekt dat hun Zorgverzekering geen handelsovereenkomst / contract met natte handtekening met de Enige Erfgenaam kan aantonen.

Derhalve kan Enige Erfgenaam zich beroepen op de eerste waarde van het Koninkrijk der Nederlanden, de Rechten van de Mens – UVRM, Artikel 20 lid 2. dat zegt: Niemand mag worden gedwongen om tot een vereniging te behoren.

Lees meer...

Via bovenstaande link vind je een voorbeeldbrief, die je naar je zorgverzekering kunt sturen.


Ervaringsverhaal van een Enige Erfgenaam
Na jaren ingeschreven te hebben gestaan in het Register Niet Ingezetene (RNI) leidde mijn levenssituatie mij naar een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland en dientengevolge diende ik mij in te schrijven bij een gemeente en dus weer in het Basis Personen Register (BPR).


Ingeschreven staan in het Register Niet Ingezetene (RNI) betekent dat je je burgerrechten niet kunnen toepassen. Als Niet Ingezetene ben je als het ware onder de radar, zonder vaste woon- en verblijfplaats. Wel kun je in een randgemeente je ID aanvragen dan wel laten verlengen. Als Niet Ingezetene mág je geen Ziekenfondsverzekering hebben in Nederland. Ook geen autoverzekering.

Ingeschreven staan in het Basis Personen Register (BPR) betekent dat je je burgerrechten wél kunt toepassen. Zodra je je weer laat inschrijven in het BPR merk je dat de ‘overheid’ AL jouw gegevens digitaal gearchiveerd heeft: echt ALLES.

Doordat je ingeschreven staat in het BPR gaan de ‘overheidsinstanties’ je ook weer benaderen voor oproep vaccinaties en bevolkingsonderzoeken bijvoorbeeld. En ook dien je je volgens de geschreven legale regels verplicht te verzekeren tegen ziektekosten bij een Zorgverzekeringsmaatschappij.

Lees het volledige ervaringsverhaal...


Via bovengenoemde link vind je voorbeeldbrieven die je kunt versturen naar het CAK en het CJIB.

Hartegroet,
Mascha Vdf Roedelof
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en in de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen:
je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes

 

Modify your subscription    |    View online