KLM past regels aan voor reizen met Diplomatiek paspoort

08-08-2021


Beste levende man (m/v),

 

Een Enige Erfgenaam vraagt
Goedemorgen Mascha, ik heb een vraag. Ik ben een nieuw ticket aan het regelen echter de KLM heeft de spelregels aangepast: zij zetten niet meer op het ticket dat je reist met Diplomatiek paspoort (DPP), je moet dit nu aangeven in het formulier documenten waar je normaal je gewone paspoort gegevens inzet, dan kun je het Diplomatiek paspoort toevoegen en zul je voor goedkeuring langs de douane moeten.

Weet jij hoe de douane tegen het Diplomatiek paspoort* aan zal kijken, moeten zij het accepteren? Dat lijkt mij haast van wel, echter zijn er nog bepaalde argumenten die aangehaald kunnen worden, ik kan mij voorstellen dat zij het Diplomatiek paspoort nog onvoldoende herkennen.



Mijn antwoord
Of de betreffende douane ambtenaar het DPP gaat accepteren, weet ik niet. Best kun je zelf vooraf contact opnemen met de douane en dit goed uitregelen, zodat je voorafgaand aan boeken van het ticket duidelijkheid hebt.


Onderzoek Enige Erfgenaam
Enige Erfgenaam neemt telefonisch contact op met de douane voor overleg en telefonisch accepteert de marechaussee het Diplomatiek paspoort.

De Enige Erfgenaam ervaart dat de marechaussee vrij nuchter antwoordde: als het diplomatiek is dan is het akkoord. Enige Erfgenaam heeft uitgelegd wat voor Diplomatiek paspoort het is en waar het toe dient. Geen punt zeggen ze.

Enige Erfgenaam heeft bij op de website van de marechaussee gekeken hoe hij e.e.a. kon vastleggen. Telefonisch had de Enige Erfgenaam de naam van marechaussee ambtenaar gekregen en ook deze naam wil Enige Erfgenaam proberen vast te leggen.

Vastleggen van afspraken met marechaussee lukt niet
Enige Erfgenaam ontdekt dat je niet kunt mailen met de marechaussee en om toestemming of goedkeuring kunt vragen per mail. Enige Erfgenaam ontvangt hetzelfde antwoord als van degene die hij eerder sprak.


Tickets geboekt
Enige Erfgenaam besluit om de tickets te boeken met de informatie die hij nu heeft. Hij heeft daarbij de legale paspoort gegevens en die van het DPP met codes vermeld en hij gaat het binnenkort ervaren.

Wordt vervolgd…
~Enige Erfgenaam
(naam bij mij bekend en via de website te vinden)

*Enige Erfgenaam heeft het oorspronkelijke Nederlandstalige Diplomatiek paspoort waarmee hij al eerder reiservaring heeft opgedaan. Het PDF van dit oorspronkelijke Nederlandstalige paspoort vind je op Dropbox: link via de pagina ‘Diplomatiek paspoort‘. Op voornoemde pagina vind je ook de fotovoorbeelden voor het invullen van het DPP en aanwijzingen onder de fotovoorbeelden. Verder lees je er wat je met het DPP kunt en hoe je het gebruikt.

NB: zie ook andere posten over reizen met Diplomatiek paspoort.

Lees meer in het volledige artikel op de website.


Detox
Via de categorie 'Detox / ontgiften' vind je informatie hoe je kunt detoxen / ontgiften van straling en grafeen oxide o.a.


Inzicht in het ontstaan van de geboorte Trust nalatenschap

Hiërarchie in ongeschreven Wetten (God’s Natuurlijke Wetten) en geschreven legale regels en wetten

Van belang is te beseffen van WAARUIT iemand praat
Het is van belang om te beseffen van WAARUIT ofwel WELKE betekenis iemand praat: het grote onderscheid is 1. De etymologische betekenis van woorden, en 2. de legale betekenis van woorden die gebruikt worden bij geschreven regels en wetten. Zodra je weet van WAARUIT iemand praat, kun je de betekenis goed plaatsen en kunnen er geen misverstanden ontstaan / bestaan. Als je niet weet van Waaruit iemand praat, dan ontstaan gemakkelijk misverstanden.


Want waar refereert de spreker aan als h/zij praat over ‘God’ (The One Creator), of over ‘Christus’ (het ‘Hogere’ in jouZelf ofwel de Living Man (m/v in directe verbinding met het ‘Goddelijke’ in zichZelf), of over de ‘Son of God’ (het Woord van God), of over ‘geld’ (ruilmiddel wat ruilen faciliteert). Tussen haakjes staat steeds de etymologische betekenis.

En wat is nu de etymologische betekenis van ‘hu man’ (mens).

Lees meer...


Ik wens je weer inspiratie bij het lezen van deze nieuwsbrief en graag tot de volgende.


NB: voel je vrij om deze nieuwsbrief verder te brengen binnen jouw eigen netwerk.

Hartegroet, mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen. Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.

Modify your subscription    |    View online