Kennis maken met Fundamenteel recht voor particulier en bedrijf

15-08-2021


Beste Levende Man (m/v),



In deze nieuwsbrief aandacht voor Fundamenteel recht voor zowel particulier als (eigenaar van een) bedrijf


Kennis maken met Fundamenteel recht = Basisrecht
Allereerst ondersteun elkaar binnen gezin, familie, kennissenkring, zakenrelaties door de op deze website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ aangereikte informatie te bespreken en verder te brengen. Hou deze informatie niet slechts voor jezelf: be the change you want to see in the world (wees zelf de verandering die je wilt zien in de wereld). Wees gewoon zorgvuldig met privacy gevoelige informatie.

Fundamenteel recht kun je heel kort samenvatten in 4 regels:
1. Je mag niet doden.
2. Je mag niet stelen.
3. Je mag niet dwingen.
4. Je mag andermans rechten niet schaden.

Art. 1 BW allen die zich in Nederland bevinden zijn vrij
Hoe vrij ben je als iemand voor jou allerlei regels bepaalt, zoals het dragen van een mondkapje, het binnen moeten zijn 21u, het bewaren van 1,5m afstand?

Hoe vrij ben je als iemand (BM) voor jou allerlei regels bepaalt onder GEHEIMHOUDINGSVERKLARING* tegen een boete van euro 100.000,00 per gebeurtenis? Hoe kun je de vrijheid met een dergelijk iemand vieren? Hoe kun je de vrijheid met iemand vieren, die intimiderende laster mails en berichten (inclusief video’s) verspreidt vol met leugens? Hoe kun je de vrijheid vieren met iemand die anderen aanzet mensen te verklikken? Hoe kun je de vrijheid vieren met iemand waarvoor je angst hebt, omdat hij je intimideert? Hoe kun je de vrijheid vieren met iemand die het spel(l) van ‘verdeel en heers’ en veroorzaken van chaos speelt?

De Enige Erfgenaam is autonoom en denkt voor zichzelf: een levende man (m/v) staat direct onder God de Schepper en heeft verder niemand nodig dan de wezenlijke verbinding met zichZelf en dus met God, en kan zijn / haar innerlijk weten vertrouwen.

Je dient jouw rechten te kennen én daarvoor te gaan staan ofwel ze te beschermen.


Hiërarchie van Wetten
1. Het hoogste gezag ligt bij God de Schepper
2. Levende Man (m/v) ofwel Mens (God heeft de Levende Man aka Mens geschapen)
3. Vaticaan (de Levende man heeft het Vaticaan geschapen)
4. Zie voor een volledig overzicht van de hiërarchie Romley Stewart op de pagina ‘Inzicht in het ontstaan van de geboorte Trust nalatenschap‘.

Uit bovenstaand overzicht begrijp je dat de ‘overheid’ helemaal geen gezag heeft over jou. TENZIJ jij toestemming geeft daartoe door middel van stemmen of stilzwijgend consent.


Onderscheid in Publiek recht en Privaat recht

Snippet uit de serie (1-3) 'De opbouw van het recht'
Studeer meer...


In deel 2 o.a. aandacht voor Ondernemingsrecht
In deel 3 o.a. een gesprekshandleiding


Er is een update van het artikel 'Ziekenfondsverzekering en het CAK (Zvw)
Enige Erfgenaam ontving geautomatiseerde antwoordbrieven van het CAK en CJIB en schreef daarop zowel naar het CAK als CJIB een respons: beide respons-brieven zijn te vinden op Dropbox.

Lees het volledige artikel op de website...



Ik wens je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moet je graag in de volgende.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.

Als je nare ervaringen hebt met BM of een Boss/Buddy (die het verdienmodel van BM uitdragen volgens een Multi Level Marketing model) dan dien je dat neer te leggen en op te lossen met hen. Ik ben niet het klachtenbureau voor BM.



Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust

Je kunt aan hetgeen via mail en de Nieuwsbrief uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen.

Een levende man (m/v) binnen het private domein kent geen copyright. Alleen binnen het publieke domein bestaat copyright.

Modify your subscription    |    View online