5 mei 2022 - 77 jaar 'Vrijheid'
Bekijk online

05-05-2022


Beste levende mens,

77 jaar ‘Vrijheid’
5 mei 2022

Ik ben een autonoom individueel zelfstandig onafhankelijk (door)denkend en -voelend levend mens van vlees en bloed en ik kies ervoor mijn vrijheid te leven en in eigen kracht te staan binnen een organische samenleving zonder mijn medemensen te belasten op welke laag dan ook.

Ik doe niemand schade!
En ik sta niet toe dat iemand mij en mijn geliefden schade doet. Of het moet ‘vrije keuze’ van mijn geliefden zijn zichzelf schade te laten doen. Ik schrijf ‘vrije keuze’ heel bewust tussen aanhalingstekens omdat iemand vanuit cognitieve dissonantie voor de realiteit niet wezenlijk vrije levenskeuzes maken kan. En ik heb compassie voor zelfdestructief gedrag van anderen, maar ga er niet in mee!

Er staat niet wezenlijk een menselijke autoriteit boven jou

Er staat niet wezenlijk een menselijke autoriteit boven jou in welke vorm dan ook. Ik ben mijn eigen autoriteit en draag 100% verantwoordelijkheid voor de levenskeuzes die ik maak en de implicaties daarvan. Jij bent jouw eigen autoriteit: niemand staat wezenlijk boven jou. Niet in de vorm van de ‘regering’, religieus figuur, wetenschapper, arts, of wat dan ook! Out the One (Eenheid, Bron, God, Schepper, Maker of hoe je deze Essentie maar noemen wilt) are the many and we are one of the many (out the One). Het is van wezenlijk belang dat je ten diepste doorleefd weet Wie en Wat Jij Bent en dat je een eternal BEing bent.

Als zodanig kan ieder individu op zichzelf stoppen met bijdragen aan het doodsparadigma van bestrijden en vernietigen van
– de voedselvoorziening;
– kleine bedrijven en ondernemers;
– vrije onbelast(end)e levenstoegang;
– vrije zorgtoegang en vrije zorgkeuze;
– onafhankelijke berichtgeving (let op: ook de meeste social media is controlled);
– beleving en beoefening van vrije religie;
– grondrechten inclusief het mogen en kunnen maken van vrije levenskeuzes;
– ALLE overlay onnatuurlijke inorganische ‘man-made’ structuren die tot de ‘dood’ leiden (uiteindelijk heel letterlijk);
– Angst, Depressie, Psychose, Schizofrenie in de wereld vanuit afgescheidenheid;
– Verstrikking;
– Verwarring;
– (Op)offering;
– (Op)offers brengen;
– The Secret (manifesteren vanuit het Tekortenprincipe);
– Politiek (jouw kracht uit handen geven aan een ‘regering’ die over jouw (samen) leven gaan regeren;
– kortom: vrijheid!

De ‘regering’ ontneemt jou en mij onze rechten, en als zodanig jouw en mijn vrijheid meer en meer.

Als de regering ineens oplost
De regering dient te transmuteren van regering (regeren) in facilitering (faciliteren). Handvatten daarvoor kun je lezen in het vrijelijk beschikbare e-boek ‘Als de regering ineens oplost‘. Een vorm van bestuur hebben we nodig (lees uitleg hiervoor op de pagina ‘Gaat de Enige Erfgenaam stemmen?‘.

 

 

Jij en ik bewegen (innerlijk in de binnenwereld en daardoor ook in de buitenwereld) naar het Organisch Paradigmaofwel het Levensparadigma
“De geschiedenis herhaalt zich indien deze niet gekend wordt. Het organische fundament kan zich alleen dan ontvouwen nadat de ware geschiedenis gezien, doorzien, en doorleefd is.

Leugens en ware daders benoemen
Het is aan ieder individu om de leugens en de ware daders te doorzien. Het is van alle belang om de narratief van de échte daders te benoemen, zodat meer en meer mensen de leugens kunnen doorzien: de groep echte verantwoordelijken maken het ruimschoots duidelijk (net zoals ze deden in ‘Wag the Dog’). Een ieder die zich tegen het Duitse volk uitspreekt, maakt deel uit van de daders.”

Uit: ‘Wat is Communisme?
Communisme vs Kapitalisme

 

Het Organisch Paradigma wordt gekenmerkt door onderstaande waarden
1) Het elkáár in kracht en vrijheid onbelast(end) (op welke laag dan ook: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel, én financieel) laten (be)staan.
2) Inbedding in Universele / Natuurlijke Wetten en de Rechten van de Mens.
3) Het elkáár bieden! van veiligheid en bescherming.
4) Toegang tot leven (eerste levensbehoeften) in vrije beschikbare staat laten (niets in beslag nemen).
5) ÉÉN IEDER is welkom, niemand is buitengesloten.
6) Een wezenlijk samen-leef verlangen (en ik bedoel: een verwelkoming van 8miljard mensen op aarde).
7) Het besef dat de levende mens van vlees en bloed de Enige Erfgenaam van God, de Soevereine Maker, is en dat de levende mens daardoor onvervreembare rechten heeft én plichten in de betekenis van verantwoordelijkheid voor Al Dat Leeft.
8) Het besef dat de levende mens van vlees en bloed niet politiek is.
9) Geen copyright: zou er copyright kunnen zijn in het Organisch Paradigma? Nee natuurlijk niet! De Natuur (en de Spirituele rijken zijn een aspect van de Natuur) gebruikt geen copyright op vrije flow(ering). Alles wat uit de Bron komt, Het Ene… daar kan geen copyright of patent op zitten. De Grootmoeders zeiden: “Ga verder… ga verder dan wij.”.
10) (H)Erkenning en toepassen van het ‘Ik-in-Wij‘ bewustzijn.

Uit: ‘Welkom levend mens


Jij en ik zijn de Enige Erfgenamen van God’s onvervreembare rechten en jij en ik staan voor onze door God gegeven onvervreembare rechten.

Activeer de afwikkeling van jouw Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap.


Wij wensen je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moeten je graag in de volgende.

NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.


Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust
Namens de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM)

Disclaimer. Je kunt aan hetgeen via de mail, en de nieuwsbrief of -flits uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als de levende mens van vlees en bloed zelf eigenaar van jouw keuzes. Wij zijn geen juristen: wij bieden geen juridisch, fiscaal of professioneel advies. Hetgeen wij aanreiken, is alleen bedoeld voor educatieve, informatieve en entertainmentdoeleinden. In het geval dat je juridisch, fiscaal of professioneel advies nodig hebt, dien je een bevoegde advocaat, accountant of andere professional te raadplegen. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen. De levende mens van vlees en bloed kent vanuit de oorspronkelijke wetten geen copyright, omdat de Prime Creator / One geen copyright kent, en er niets tussen de levende mens en haar of zijn Prime Creator / One staat.