Leven Laten Leven
cash geld | digitaal geld | BRICS vs SWIFT | Agenda Webinars
Bekijk online

13-11-2022


Goede Zondag morgen levend mens Enige Erfgenaam,

Leven Laten Leven
Leef het leven ten volste
Jij bent het Licht en jij bent de Vrijheid 💎


Cash betalingen zijn anoniem

In juli 2022 schreef ik dat contant geld niet zomaar zou verdwijnen. Daarnaast is het aan één ieder zelf welk ruilmiddel je aanneemt als vergoeding voor jouw dienst en/of product.

De Webinar 'Wezenlijke monetaire hervorming' brengt je meer inzicht hierin. Via de pagina 'Webinar' vind je hoe je je kunt aanmelden voor de Webinars.

Zogenaamd nieuwe kranten jagen je angst aan voor het verdwijnen van contant geld en de komst van digitaal geld.
Maar denk eens door: digitaal geld is er allang. Alle online (euro) betalingen zijn digitaal en te traceren. Alle (euro) betalingen met jouw bankpas zijn digitaal en te traceren.

Het programmeerbaar maken van geld met allerlei beperkingen is er ook AL. Dat het de corporaties gemakkelijker gemaakt kan worden, klopt.

Wat dacht je overigens van de crypto currencies? Die zijn AL programmeerbaar!

Red je land, betaal contant vind ik een aansluitend goed advies!

Afbeelding via een Enige Erfgenaam die aanwezig is in de private facebook omgeving met daarbij de uitleg "Ze mogen het digitaal systeem introduceren. Maar als wij het cash geld blijven gebruiken en vinden dat €50, €50 aan waarde blijft houden, dan is dat zo". Ik ben het helemaal eens met wat deze Enige Erfgenaam stelt.


Toegetreden tot de BRICS-landen
Met het oog op de revaluatie van hun geldwaarde zijn inmiddels de volgende landen toegetreden tot de BRICS:
Algerije, Duitsland, Polen, Turkije, UAE, Iran, Egypte, Venezuela, Indonesië, Kazakhstan, Nigeria, Senegal, Thailand, Pakistan, Kyrgystan, Tajekistan, en Uzbekistan.

Maar let op: is BRICS dan beter dan SWIFT? In maart jl. schreef ik over 'BRICS vs SWIFT'. Lees het artikel nog maar eens.


Wat heb je aan een krant die de narratief van een ziekmakend virus en de besmettingenleugen in stand houdt?
De leugen is allang doorgeprikt!

Wat is dan de reden dat een politieke groep aka beweging, die van invloed wil zijn binnen Nederland, de leugen narratief bestaan? En wat is de reden dat een zogenaamd nieuwe andere krant aandacht aan deze zogenaamd nieuwe politieke groep met hun leugen narratief geeft?

Het is niet dat deze mensen niet geïnformeerd zijn, want dat zijn ze wel. Ik heb ze bij de uitbraak van de plandemie direct al geïnformeerd: allemaal!

Wetenschappelijk onderbouwde informatie vind je via de pagina 'Gezondheid en Welzijn' van de tutorial website.


Geplande Webinars in het private domein
17 november 19-21u Thema 'Wezenlijke monetaire hervorming'
20 november 14-16u Thema 'Reizen met DPP'
21 november 10-12u Thema 'Waarom UCC etc. geen onderdeel is van de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten' (herhaling van Webinar van Donderdag avond jl.: dit Webinar is heel goed ontvangen door de aanwezigen, omdat het hen helderheid bracht in de verwarring.)
27 november 14-16u Thema 'Grond onder de Erfrechtelijke documenten'
  4 december 14-16u Thema 'Introductie autonomie VANUIT de documenten'
11 december 14-16u Thema 'Omgang met de (Trust) Belastingdienst' (herhaling van Webinar dat vanmiddag aangereikt wordt en vol is)

Hoe je je aanmeldt voor een Webinar vind je op de pagina 'Webinars' van de tutorial websitse.


Wij wensen je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moeten je graag in de volgende nieuwsbrief.

NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.

Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust
Namens de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM)

Waarde ering
Waardeer je de vrijelijke beschikbaarheid van de informatie op de tutorial website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'? Overweeg dan een waarde ering in de vorm van een vrije gift via PayPal.
Hartelijk bedankt!
Button om naar mijn PayPal.me account te gaan
Maak er een privé-betaling van door na 'Overmaken' te kiezen voor 'Betaling aan vrienden en familie': er zijn dan geen kosten verbonden aan de overschrijving.

Disclaimer. Je kunt aan hetgeen via de mail, en de nieuwsbrief of -flits uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als de levende mens van vlees en bloed zelf eigenaar van jouw keuzes. Wij zijn geen juristen: wij bieden geen juridisch, fiscaal of professioneel advies. Hetgeen wij aanreiken, is alleen bedoeld voor educatieve, informatieve en entertainmentdoeleinden. In het geval dat je juridisch, fiscaal of professioneel advies nodig hebt, dien je een bevoegde advocaat, accountant of andere professional te raadplegen. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen. De levende mens van vlees en bloed kent vanuit de oorspronkelijke wetten geen copyright, omdat de Prime Creator / One geen copyright kent, en er niets tussen de levende mens en haar of zijn Prime Creator / One staat.