Stappenplan aanvaarden trust | Agenda Webinars
Bekijk online

15-1-23


Goedemiddag Enige Erfgenaam levend mens,

Het hardnekkige geloof dat Nederland een bedrijf is

Nederland is echter géén bedrijf, maar een Cestui Que Vie Trust!

De aanname dat Nederland een bedrijf is, is heel hardnekkig. Dat heeft ermee te maken dat de De Staat der Nederlanden en de ‘regering’ zijn geregistreerd bij Dun & Bradstreet zoals bovenstaand uitgelegd. Echter Nederland is géén bedrijf, maar een Cestui Qui Vie Trust: de administratie van Nederland is als van een Cestui Que Vie Trust.

Het is van belang dit te doorgronden, want hieruit volgt dat Trust Law en Equity Law van toepassing zijn!

Een bedrijf kan zich verbergen achter immuniteit: de overheid vaart er wel bij dat je hen aanspreekt op het zijn van een bedrijf, want daarachter kan de overheid zich verschuilen. Het ‘bedrijf’ Nederland is insolvent: ze kan sinds 1930 (1929) niet voldoen aan haar financiële verplichtingen en kan daardoor niet functioneren. Vanaf dat moment lenen banken geld aan de overheid en als zekerheid worden land en onroerend goed , en het bestaansgeld van de mensen onder hypotheek en lening gebracht. Jij bent de sociale zekerheid via je BurgerServiceNummer.

[...]

Het D-U-N-S Nummer, dat gebruikt wordt door de meest invloedrijke en toonaangevende organisaties ter wereld, wordt erkend, aanbevolen of vereist door meer dan 50 wereldwijde industrieën en commerciële private handelsorganisaties, met inbegrip van de Verenigde Naties, de Amerikaanse Federale Overheid, de Australische Overheid, de International Standards Organisation (ISO) en de Europese Commissie.
- Commercial of handelsrecht volgens de UCC (Uniform Commercial Code) met haar aanvullende wetgeving.
- Als het rechtscollege zich terugtrekt in de raadkamer om te overleggen, dan komt het terug in het zeerecht (INSEAD). Er is nu een andere rechtsvorm aan de orde. Het is derhalve niet meer dezelfde zaak.
- Mocht het rechtscollege zich nogmaals terugtrekken, dan komt het wederom terug met een andere rechtsvorm, namelijk: Canoniek recht.

Bovengenoemde rechtssystemen vallen allen onder het civiele burgerlijk legale recht. Vanuit dit recht bestrijd je het huidige legale rechtssysteem indien je de UCC en Common Law* toepast. UCC en Common Law houden je dan ook in het huidige legale rechtssysteem en deze strijd ga je nooit winnen. Op de pagina ‘Principes vs Wetten‘ vind je de verschillende rechtssystemen nader uitgelegd.

[...]

Snippets uit het artikel 'Is Nederland een bedrijf?'

Waarde in jouw Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap
Jouw geboorteakte kan wel 1900 keer of vaker verhandeld zijn op de beurs van Wall Street, alles netjes verpakt in derivaten.

Dit vindt plaats zonder jouw medeweten: je hebt daar nooit toestemming voor gegeven.

Echter hieruit blijkt de miljoenen waarde in jouw testamentaire individuele Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap.

Hier de informatie om de handel met onze Nederlandse en Belgische (en wereldwijd) geboorteakte naams- en identiteitsfraude aan te tonen door de driehoek van Federal Reserve FED, City of London en het Vaticaan.

Klik op Zoekvenster, voer je BSN in als volgt: 099-99-9999 waarna je op enter klikt.
 
Beneficiair onder voorrecht van boedelbeschrijving aanvaarden van je CQV LLC geboorte Trust nalatenschap
Sta op in het jou door God gegeven Erfrecht en aanvaardt jouw testamentaire individuele Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap beneficiair onder voorrecht van boedelbeschrijving.

Met het beneficiair onder voorrecht van boedelbeschrijving aanvaarden van je geboorte Trust nalatenschap doe je géén afstand van je familienaam en je BSN, want die zijn onderdeel van je boedel.

Op de pagina 'Stappenplan' vind je de verschillende te zetten stappen met verwijzingen naar de verschillende in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten.
 
Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen: wees gewoon zorgvuldig met jouw private gegevens.

Bestudeer ook wat wél en wat géén onderdeel is van het autonome pad VANUIT de Erfrechtelijke documenten. Zie hiervoor ook het overzicht van de Webinars op de pagina 'Webinars' van de vrijelijk beschikbare online zelfstudie Academy website. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de Agenda.
 
NB: autonoom kun je niet worden, dat ben je ál.Agenda Webinars januari en februari 2023
22-1-2023 14.00-16.00 Grond onder de Erfrechtelijke documenten, onderbouwing van de Erfrechtelijke bestaansgeld voorziening, en de hoogte ervan
27-1-2023 14.00-16.00 Wat zijn de implicaties van uitschrijven uit de Basisregistratiepersonen (BRP)
29-1-2023 10.30-12.30 Ervaring met omgang CAK, CJIB, Gerechtsdeurwaarder, Ziekenfondsverzekering
29-1-2023 14.00-16.00 Wat is de reden dat UCC, ZHO, (inschrijven bij) Common Law (Court), Live Life CLAIM, opzeggen machting besturen geen onderdeel zijn van het pad met de Erfrechtelijke documenten?
05-2-2023 14.00-16.00 Wezenlijke monetaire hervorming: Wat is (de functie van) geld en wat is de tegenwaarde van geld. Bestaanswaarde, toegevoegde waarde, eigenwaarde. Sinds 2008 hebben we zicht op de wezenlijke monetaire hervorming VANUIT mensgerichtheid én de kennis VANUIT de testamentaire individuele Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap.
12-2-2023 14.00-16.00 Introductie: dit Webinar is ook toegankelijk voor mensen die niet eerder op de hoogte waren van onze websites en niet eerder op onze websites studeerden
17-2-2023 14.00-16.00 Omgaan met (Trust)Belastingdienst, erfbelasting, en (gemeentelijke) belastingen
26-1-2023 14.00-16.00 Ervaringsverhalen toepassen van het Diplomatiek Paspoort in de praktijk

De volledige Agenda van de Webinars vind je op de pagina 'Webinars' van de tutorial website. Ik verwelkom je graag om deel te nemen aan de Webinar(s) en mee te praten / ervaringen uit te wisselen in het private domein, waarbij we zorgvuldig om gaan met individuele privacy gevoelige informatie.


Wij wensen je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moeten je graag in de volgende nieuwsbrief.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.

Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust
Namens de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM)

Waarde ering
Waardeer je de vrijelijke beschikbaarheid van de informatie op de tutorial website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'? Overweeg dan een waarde ering in de vorm van een vrije gift via PayPal.
Hartelijk bedankt!
Button om naar mijn PayPal.me account te gaan
Maak er een privé-betaling van door na 'Overmaken' te kiezen voor 'Betaling aan vrienden en familie': er zijn dan geen kosten verbonden aan de overschrijving.

Disclaimer. Je kunt aan hetgeen via de mail, en de nieuwsbrief of -flits uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als de levende mens van vlees en bloed zelf eigenaar van jouw keuzes. Wij zijn geen juristen: wij bieden geen juridisch, fiscaal of professioneel advies. Hetgeen wij aanreiken, is alleen bedoeld voor educatieve, informatieve en entertainmentdoeleinden. In het geval dat je juridisch, fiscaal of professioneel advies nodig hebt, dien je een bevoegde advocaat, accountant of andere professional te raadplegen. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen. De levende mens van vlees en bloed kent vanuit de oorspronkelijke wetten geen copyright, omdat de Prime Creator / One geen copyright kent, en er niets tussen de levende mens en haar of zijn Prime Creator / One staat.