Gewoon sámen, het wezenlijke elkáár

Het wezenlijk elkáár leeft organisch samen zonder elkáár te belasten op welke laag dan ook (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, energetisch, én financieel)
Verkiezingen 2023 | Transgender agenda | OerMoeder en OerVader | Divine Mother Inside | Webinars
Bekijk online

12-03-2023


Goede Zondagmorgen enig feitelijk bevoegde Enige Erfgenaam,

Stempas PS23 in zorgvuldige bewaring nemen

Het gaat om de Stempas, die je in zorgvuldige bewaring neemt (het stembiljet kan de kliko in).

Erfrechtelijk moet je echt schriftelijk je standpunt als Enige Erfgenaam kenbaar blijven maken
Een kiezer ben je niet, en een per stirpes Enige Erfgenaam enig feitelijk bevoegde is niet-politiek (en niet-commercieel).

De afzender van de Stempas breng je op de hoogte met het 'Notificatie Politieke Stempas PS23' document.

Op de pagina 'Gaat de Enige Erfgenaam stemmen?' vind je het hoe en wat met betrekking tot hetgeen ik hierboven schrijf.

Stempas document TK2021 en/of GR22 verstuurd?
De co-founders van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) geven je de aanwijzing het ‘Notificatie Politieke Stempas PS23’ document ook te versturen naar je gemeente als je in 2022 het GR22 en in 2021 het ‘Notificatie Politieke Stempas TK2021’ document verstuurd hebt. Je verstuurt de Notificatie Politieke Stempas PS23 verder naar de 3 overige verzendadressen (zie Voorbrieven met de aanwijzingen) en eventueel naar de Kiesraad (adres vind je op de pagina ‘Verzendadressen of scroll naar beneden op bovengenoemde pagina).

Het is raadzaam om, ook als je nog niet zover bent dat je de Erfrechtelijke documenten verstuurd hebt, de stempas in zorgvuldige bewaring te nemen. En de afzender van de stempas (de gemeente) daarvan in kennis te stellen.

Stemmen of niet-stemmen, is informed consent geven aan de ‘vaccinatie’ (wat geen vaccinatie is, maar een gifspuit) agenda van het politieke spel(l), inclusief oorlogsvoering, en de, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen, frauduleuze ‘corona’ maatregelen (besmettingen bestaan niet), de politieke agenda 21-30,etc.


De transgender agenda


Disclaimer
Dit betreft géén informatief artikel betreffende geslachtstransitie en al helemaal geen ‘promotie’ daarvoor: daar blijven wij (de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen en ik) ver van weg!

Het gaat in het artikel 'De transgender agenda' om
1. Sinds wanneer vinden er wereldwijd transitie operaties plaats, en sinds wanneer in Nederland.
2. Sinds wanneer hoeven mensen die een transitie operatie ondergaan hebben niet langer gesteriliseerd te worden in Nederland, zodat ze na de transitie naar man nog steeds (als biologisch vrouw) een kind kunnen dragen.
3. Sinds wanneer worden de geboorteaktes aangepast op het ‘geslacht’ (biologisch veranderd het geslacht niet!) na de transitie.
4. Sinds wanneer hoeven de aanpassingen op de geboorteakte niet doorgegeven te worden aan derden (ouders, kinderen, toekomstige partners) en wat zijn erfrechtelijk gezien de implicaties hiervan.

Dit artikel gaat er niet over of het ‘kloppend’ is dat een mens het gevoel / de emotie heeft in een ‘verkeerd’ lichaam te zijn geboren
Er zijn maar 2 genders (scheppende energieën): vrouwelijk (magnetisme) en mannelijk (elektriciteit). De 2 genders zijn in een ieder van ons aanwezig en het gaat erom deze scheppende krachten innerlijk in balans te brengen.

[...]

Hoe de gegevens op jouw geboorteakte en die van je (biologische of vermeende) vader en moeder ook vermeld staan: jouw herkomst en origine is Mens, een kind van God. En dieper nog is jouw herkomst en origine een Vonk van God. In dit leven heb je gekozen voor een expressie-vorm als man of vrouw, maar dat is niet jouw oorspronkelijke herkomst en origine: wel de gender expressie van jou in dit leven.

Van de familie (Vdf) verwijst naar de directe afstamming van jouw placenta erflater en heeft niets met jouw familienaam te maken: vandaar dat jij op jouw in private Erfrechtelijke documenten je naam als enig feitelijk bevoegde per stirpes Enige Erfgenaam schrijft volgens de aanwijzingen op de pagina ‘Schrijfwijze namen‘.

De Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving houdt in dat je jouw testamentaire individuele Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap onder voorrecht van boedelbeschrijving aanvaardt: jouw familienaam is onderdeel van de boedelbeschrijving.

Lees het volledige artikel 'De transitie agenda' op de vrijelijk beschikbare online zelfstudie Academy tutorial.


OerMoeder en OerVader

Je opnieuw verbinden met de OerVader en de OerMoeder

Sluit je ogen en zie jezelf als driejarig meisje of jongetje… zie nu je vader voor je… zie zijn haar, zijn gezicht, kijk in zijn ogen, kijk naar zijn handen… hoe ruikt hij… welke kleding heeft hij aan? Voel hoe je je voelt bij hem… wat had je zo graag van hem ontvangen en heeft hij je niet kunnen geven… laat dit gevoel helemaal bij je binnenkomen… en adem… voel het en adem…

Laat dan je vader een driejarig jongetje worden en zich omkeren naar zijn vader… wat heeft jouw vader niet ontvangen van zijn vader wat hij nodig had… laat het hem voelen…

Lees het artikel 'OerMoeder en OerVader' op de vrijelijk beschikbare online zelfstudie Academy tutorial.


 

 

Divine Mother inside

Divine Mother inside – (re)connecting with the Divine Mother inside
Gisteravond ben ik opnieuw in het diepe gesprongen. Ik heb mijn vleugels uitgeslagen en ben gesprongen. Geen vangnet. Alleen het dal daar diep beneden mij. Ik spring en word opgevangen door de Liefde. In alle zachtheid beland ik in het dal. Wat ik in mijn hart bij me draag is de Liefde, Overgave en Vertrouwen. Liefde, Overgave en Vertrouwen begeleiden me verder op mijn (levens)stroom. Ze nemen me mee de donkere nacht in…

Een prachtig maagdelijk wit bruidskleed (be)dekt Moeder Aarde deze morgen. De energie voelt heel stil, sereen. Er lijkt geen geluid te zijn en geen beweging. Alleen verstilling. Deze verstilling raakt mijn hart, is voelbaar in mijn hart. Diepe ontroering doorspoelt me. Ik Ben deel van deze verstillende sereniteit en ik voel dat alles goed is…

Lees het volledige artikel 'Divine Mother inside' op de vrijelijk beschikbare online zelfstudie Academy tutorial.


 


Agenda Webinars april 2023

02-4-2023 14.00-16.00 Introductie: dit Webinar is ook toegankelijk voor mensen die niet eerder op de hoogte waren van onze websites en niet eerder op onze websites studeerden
10-4-2023 14.00-16.00 Grond onder de Erfrechtelijke documenten, onderbouwing van de Erfrechtelijke bestaansgeld voorziening, en de hoogte ervan
14-4-2023 14.00-16.00 Omgaan met (Trust)Belastingdienst, erfbelasting, en (gemeentelijke) belastingen
16-4-2023 10.30-12.30
Wat zijn de implicaties van uitschrijven uit de Basisregistratiepersonen (BRP)

16-4-2023 14.00-16.00 Ervaringsverhalen toepassen van het Diplomatiek Paspoort in de praktijk en hoe je standing neemt en houdt als autonoom diplomaat
23-4-2023 14.00-16.00 Wezenlijke monetaire hervorming: Wat is (de functie van) geld en wat is de tegenwaarde van geld. Bestaanswaarde, toegevoegde waarde, eigenwaarde. Sinds 2008 hebben we zicht op de wezenlijke monetaire hervorming VANUIT mensgerichtheid én de kennis VANUIT de testamentaire individuele Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap.
30-4-2023 10.30-12.30 Ervaring met omgang CAK, CJIB, Gerechtsdeurwaarder, Ziekenfondsverzekering
30-4-2023 14.00-16.00 Wat is de reden dat UCC, ZHO, (inschrijven bij) Common Law (Court), Live Life CLAIM, opzeggen machting besturen geen onderdeel zijn van het pad met de Erfrechtelijke documenten?

De volledige Agenda van de Webinars vind je op de pagina 'Webinars' van de tutorial website. Ik verwelkom je graag om deel te nemen aan de Webinar(s) en mee te praten / ervaringen uit te wisselen in het private domein, waarbij we zorgvuldig om gaan met individuele privacy gevoelige informatie.


Wij wensen je weer alle inzicht én inspiratie van deze nieuwsbrief en ont-moeten je graag in de volgende nieuwsbrief.


NB: stuur deze nieuwsbrief gerust verder jouw netwerk in en deel vrijelijk met wie je maar wilt, praat over de inhoud met familie, vrienden en kennissen, op het werk, op school, met de politieman, de soldaat, de dokter, etc. Leg uit en breng verder... De grootmoeders zeiden "ga verder... verder dan wij... "

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Stuur deze nieuwsbrief dan terug VANUIT het mailadres dat in mijn mailingbestand staat met in het onderwerpveld 'geen mail'.

Hartegroet,
mascha (Vdf roedelof)
samenleefpionier
Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust
Namens de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM)

Waarde ering
Waardeer je de vrijelijke beschikbaarheid van de informatie op de tutorial website 'Geboorte van het Organisch Paradigma'? Overweeg dan een waarde ering in de vorm van een vrije gift via PayPal.
Hartelijk bedankt!
Button om naar mijn PayPal.me account te gaan
Maak er een privé-betaling van door na 'Overmaken' te kiezen voor 'Betaling aan vrienden en familie': er zijn dan geen kosten verbonden aan de overschrijving.

Disclaimer. Je kunt aan hetgeen via de mail, en de nieuwsbrief of -flits uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als de levende mens van vlees en bloed zelf eigenaar van jouw keuzes. Wij zijn geen juristen: wij bieden geen juridisch, fiscaal of professioneel advies. Hetgeen wij aanreiken, is alleen bedoeld voor educatieve, informatieve en entertainmentdoeleinden. In het geval dat je juridisch, fiscaal of professioneel advies nodig hebt, dien je een bevoegde advocaat, accountant of andere professional te raadplegen. De gedeelde informatie en tijdsinvestering (time equity) zijn uitdrukkelijk NIET bedoeld voor (multi level) marketing en commerciële doelstellingen en verdienmodellen. De levende mens van vlees en bloed kent vanuit de oorspronkelijke wetten geen copyright, omdat de Prime Creator / One geen copyright kent, en er niets tussen de levende mens en haar of zijn Prime Creator / One staat.