Beste levende man / vrouw,


Naar aanleiding van de vorige mail ontving ik vele lieve warme reacties en bedankjes. Velen van jullie hadden me gemist en waren blij te lezen dat de website weer online staat en is ingericht zoals ze nu is ingericht.


De vakantietijd nadert
Mensen willen graag kunnen reizen naar het buitenland in verband met de vakantie of gewoon buiten vakantietijd. In deze Corona 'crisis' tijd hebben velen angst voor de maatregelen in de vorm van testen en mondkapjes. Of voor de 'vaccinatie'. En terecht. Op de website 'Geboorte van het Organisch Paradigma' heb ik een pagina gewijd aan Gezondheid en Welzijn. Op die pagina vind je informatie over het frauduleuze germ-paradigma: ziekmakende virussen bestaan niet én besmettingen bestaan niet.

Je kunt de pagina bestuderen voor verdere informatie...

Je vindt op bovengenoemde pagina de nodige doorlinken naar nog meer verdiepende informatie.


Reizen met het Diplomatiek paspoort

Het Diplomatiek paspoort heeft meerdere functies:
1. Het is een neerslag van de stappen, die jij als Enige Erfgenaam genomen hebt: de track en trace verzendcodes van de documenten die je verstuurd hebt, schrijf je in jouw Diplomatiek paspoort.
2. In het DPP staan de 30 URVM regels opgesomd.
3. Het DPP dient als document náást je legale ID: het vervangt je legale ID niet.

Op de website vind je de categorie 'Diplomatiek paspoort'.

Waaronder de pagina 'Diplomatiek paspoort' waar je uitleg vindt hoe je het DPP invult...

Verder vind je een pagina 'Reizen met Diplomatiek paspoort'.

En een ervaringsverhaal van iemand die reist met het DPP.

Via de categorie 'Diplomatiek paspoort' vind je meerdere artikelen...


Nog niet opgetekende ervaringen van Enige Erfgenamen met DPP
Heel recent is een Enige Erfgenaam met DPP naar Roemenië gevlogen, zonder test en zonder vaccinatie. Het was niet gemakkelijk, zo zegt hij, maar het is gelukt.Nog niet opgetekende ervaring van Enige Erfgenaam die reist naar Frankrijk
De betreffende Enige Erfgenaam is recent terug gekomen van een 6weeks verblijf in Frankrijk: hij reisde met zijn partner per auto en passeerde 4 grenzen. Bij alle grenzen konden zij gewoon doorrijden. Zij hadden hun DPP bij de hand voor eventueel gebruik, maar dat was niet nodig.Fijne vakantie gewenst
Of je nu naar het buitenland gaat tijdens je vakantie of in eigen land blijft: ik wens je een fijne vakantie tijd.


Bedenk dat een document, in welke vorm dan ook, jou geen veiligheid noch 'doorgang' biedt, waar je ook gaat. Degenen, die de Corona maatregelen controleren, t.w. agenten, douane medewerkers, etc. zijn nog vaak niet op de hoogte van het bestaan van de Geboorte Trust Nalatenschap en de Diplomatieke status van de Enige Erfgenaam, en de waarde van het DPP. Hoewel ook binnen deze groepen levende mannen en vrouwen bezig zijn met de correctie van hun DAS-status. Het is aan de Enige Erfgenaam om het bewustzijn 'onder' de levende man / vrouw staat verder te brengen en de waarde van het DPP verder te brengen onder deze groepen mensen.


Ik wens je inspiratie van deze nieuwsbrief: stuur gerust door binnen jouw netwerk. Praat over de onderwerpen binnen jouw familie, collega's, en kennissenkring.
De grootmoeders zeiden: "ga verder... ga verder dan wij...".

Hartegroet,
mascha Vdf roedelof
samenleefpionier

Geboorte van het Organisch Paradigma | Geboorte Trust
 
Je kunt aan hetgeen via mail uitgewisseld wordt geen rechten ontlenen: je bent en blijft als levende man (m/v) zelf eigenaar van jouw keuzes

Modify your subscription    |    View online