GOP niet te verwarren met enige politieke beweging In Nederland noch daarbuiten

ATTENTIE!

In de tussentijd op het platform Bossmaker (screen aangereikt gekregen: dankjewel daarvoor)

Op het Bossmaker platform is sinds gisteren 24 Mei jl. te lezen wat je op de printscreen aan tekst ziet staan: er wordt hier een zogenaamd ‘succesverhaal’ gedeeld… Nou ja, de professionele begeleiding wordt als ‘succesverhaal’ neergezet. Of er sprake is van succes is nog helemaal niet bekend en ook niet te controleren! Zo DOORZICHTIG deze truc op platform Bossmaker!


Hiermee wordt Vincent Zegel, de grondlegger en maker van de originele documenten 100% onderuit geschoffeld
Want ALLE informatie in de vorm van teksten, fotovoorbeelden, instructie video’s, en stroomschema is 100% ontstaan vanuit hetgeen Vincent Zegel via zijn website Hoge Raad van de Kinderen (HRK), zijn facebook pagina, in de facebook groepen (‘Activeer de afwikkeling van de geboorte Trust nalatenschap’ met 5000 leden, de tweede facebook groep ‘Geboorte Trust Nederland en België’ met 3000 leden, en de derde facebook groep met zelfde naam als de tweede met zo’n 1500 leden), én via facebook messenger beheerders-chat, én onderlinge mailuitwisseling gebracht heeft!

De ‘oude’ documenten worden zo ‘waardeloos’ gemaakt en dat is wat ze willen
Mensen die de ‘oude’ documenten verstuurd hebben, worden in onzekerheid gebracht. En er wordt boosheid en woede getriggerd, want mensen voelen zich belazerd vanzelfsprekend als gevolg van het ‘waardeloos’ zouden zijn van de ‘oude’ documenten: tijd, aandacht, en geld geïnvesteerd voor iets dat waardeloos is?! Daarnaast wordt er angst getriggerd: want moeten de documenten nu opnieuw verstuurd worden, is wat mensen zich zullen afvragen.

En precies dit is de bedoeling, want daardoor worden de honderden mensen die hun documenten AL verstuurd hebben aan Bossmaker gebonden (let op: ik schrijf heel bewust niet het woord verbonden, want verbinding heeft een heel andere oorsprong dan mensen gebonden maken en houden!)

Laat je niet in verwarring brengen door deze truc: het lijkt de overheid wel, die probeert jou in zijn netten te verstrikken… Trap er niet in!En nogmaals… hierdoor wordt de grondlegger en de maker van de ‘oude’ documenten dus 100% onderuit geschoffeld
Én de Enige Erfgenamen die de ‘oude’ documenten hebben verstuurd, worden in de maling genomen: en ook dit heeft zijn weerslag op de grondlegger en de maker van de ‘oude’ documenten, want hoe betrouwbaar zijn de ‘nieuwe’ documenten dan?

Vincent Zegel heeft steeds gezegd / geschreven dat de Erfrechtelijke documenten die te vinden waren op de website Hoge Raad van de Kinderen de originele documenten zijn! Remember that! (De ‘oude’ documenten zijn nu te vinden via Dropbox.)


De ‘oude’ documenten voelen goed en ook de uitleg was gedegen en helder: vanzelfsprekend! Want van de grondlegger en maker zelf!
De zogenaamd ‘oude’ documenten waren én zijn gedegen opgesteld. De grondlegger en maker van de documenten, Vincent Zegel, is zeer zorgvuldig in het naar buiten brengen van documenten en ander materiaal.

Vincent Zegel is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid hierin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikekelen...