Reiservaring met het Diplomatiek paspoort naar Spanje
Een week geleden heb ik (Hans) de papieren ingevuld en opgestuurd en op 27 januari met het Diplomatiek paspoort gereisd zonder QR code of vaccinatie.

Daarnaast had ik al eerder een medische ontzegging geregeld bij een huisarts die zich nog wel aan zijn eed houdt om geen letsel aan te brengen bij zijn patienten.

Een simpele CO2 test (een meter die achter je mondkapje geplaatst wordt) laat zien dat je binnen 30 seconden op de limiet van de meter zit (10,000 ppm) terwijl de arbo norm duidelijk aangeeft dat alles boven de 2000 ppm toxisch is. Een ieder die een mondkapje draagt is bezig zichzelf (langzaam) te vergiftigen. Een aantal maanden geleden kon ik al heerlijk zonder mondpakje (die ik overigens nooit draag) op Schiphol lopen en naar Spanje heen er weer vliegen.

Op 27 januari 2022 vloog ik met Transavia van Amsterdam naar Sevilla
Vooraf had ik de Spaanse gezondheidsverklaring ingevuld
. Daar waar gevraagd wordt om een QR code / testbewijs te laden heb ik de voorkant van mijn DPP geladen. Tot mijn verbazing genereert het systeem dan automatisch een (Spaanse) QR code.

Bij de incheckbalie heb ik beide paspoorten getoond en de QR code voor Spanje. Kon zo doorlopen met boardingpass. Bij de security check mijn exemptie getoond en zonder mondkapje doorgelopen. Niemand die me in de hal of in de rij aansprak (Het gaat altijd om de juiste liefhebbende energie als Mens te hebben).

Vooraf had ik Tranasavia ingelicht over mijn mondkapje ontzegging
De vrouwelijke purser deed heel even moeilijk en eiste dat ik tot aan mijn stoel een kapje op moest. Heb haar vriendelijk gewezen op het feit dat ik dat niet mag vanwege medische redenen en haar een kopie van de medische verklaring gegeven zodat ze dat in de cockpit konden checken. Doorgelopen naar mijn stoel zonder kapje en gaan zitten. Na de start kwam ze naar me toe dat alles klopte en verontschuldigze zich voor haar intiéle reactie.

Bij aankomst in Sevilla weer 1 of 2 keer door iemand aangesproken over mondpakje maar elke keer probleemloos verder kunnen lopen.

Bij de Spaanse QR check alleen mijn DPP laten zien samen met de (Spaanse) QR code. De code werd gescand en ik mocht direct doorlopen. Dit terwijl ik dus alleen een foto van mijn DPP had geladen. Met een grote glimlach op de koffers gewacht en Sevilla ingegaan.

Gedurende de 3 dagen een aantal keren bij restaurants of bars mijn DPP getoond en overal probleemloos binnengelaten zonder QR code.


Gisteren, 30 januari, was de terugreis
Op de airport bij de incheckbalie mijn DPP laten zien en zonder problemen de boardingpas gekregen.

Bij de security check werd ik door een vrouw aangesproken over het mondkapje. Mijn (engelse) verklaring getoond en toen kwam de Guarida Civil er bij. Niemand sprak engels dus nog een chef er bij. Die ging even in zijn kantoor checken en na 2 minuten mocht ik weer doorlopen. Verder niet meer aangesproken op het vliegveld. Bij het boarden stond er een uiterst vriendelijke vrouwelijke purser die me direct doorliet.

Doordat ik van te voren Transavia had ingelicht verwachtte ze me al. Later kwam ze heel aardig kwam vragen of ik het prettig zou vinden als de omringende mensen geïnformeerd werden waarom ik geen mondkapje droeg. Heb haar vriendelijk bedankt want ik word nooit aangesproken in het vliegtuig. Mensen laten je met rust als je maar vriendelijk en liefdevol in het leven staat. Heerlijke vlucht gehad.


Kortom, super blij met mijn paspoort!

Ga binnenkort buiten Shengen testen en ben van plan om snel een vlucht naar de UK te boeken om het zelf te ervaren. Maar verwacht geen enkel probleem op basis van mijn ervaringen tot nu toe.

Heel fijn om het DPP te hebben! Nogmaals heel veel dank.


Met liefde en dankbaarheid.
~Hans
(volledige naam bij mij bekend)

Zie de pagina ‘Diplomatiek paspoort‘ voor informatie over invullen en toepassen van het DPP.

Disclaimer
Het Diplomatiek paspoort geldt niet als vervanging van het ID van overheidswege, want het wordt niet door de legale fictie erkend.

mascha Vdf roedelof

Het is mijn intentie in co-creatie een plek voor het 'nieuwe sámen leven' te laten ontstaan, een manier van samen leven waar mijn Hartsverlangen verwezenlijkt kan worden. Waar alle bewoners samen leven vanuit het Overvloedsprincipe en gebruik maken, als ze dat willen, van een transparant vrij beschikbaar onbelastend ruilmiddel. Ik ben ondersteunend aan elkaars Vrijheid, en bied elkaar een bedding, en ben binnen die Vrijheid beschikbaar voor elkaars bronkracht. Ik heb de transitie in gang gezet, samen met een aantal anderen die zichzelf hierin herkennen. Anderen: steden, dorpen, woongemeenschappen, of wie of wat ook maar de innerlijke impuls vanuit het Overvloedsprincipe op willen pakken, nodig ik uit in te stappen in de Cirkel van het Overvloedsprincipe.

Het is mijn diepste hartsverlangen, mijn Hartedroom mijn passie, mijn innerlijk gevoelde waarheid te verwerkelijken en, samen met anderen die daar vanuit hun Bron ook naar verlangen, een fysieke plek op aarde te co-creëren waar harmonie, balans, en evenwicht is tussen Moeder Aarde en al haar bewoners, waar we in vrede samen leven, waar illusionaire en uiterlijke verschijningsvormen en maskers meer en meer op kunnen lossen, waar we in onze naaktheid en puurheid staan en er geen geheimen meer zijn, waar openheid, zuiverheid en transparantie geleefd worden, waar een ieder in zijn/haar eigen bronkracht staat en zijn/haar eigen Hartedroom leeft, waar de beschikbare middelen gelijkelijk verdeeld zijn, waar we samen spelen in Vrijheid, Plezier, en Onvoorwaardelijke Liefde in Verbondenheid en Eenheid.

Gerelateerde artikekelen...