Hallo en Welkom!

Dit forum is gerelateerd aan de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma‘ en is een besloten private online ont-moetingsplaats voor gelijkgestemde autonoom levende mensen, die studeren op deze zelfstudie Academy tutorial website en de in private CQV LLC documenten verzonden hebben via de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen. Je wordt uitgenodigd om onderling uit te wisselen hoe je autonomie toepast in jouw dagelijkse leven.


We bieden elkaar op dit forum betrouwbaarheid door het tonen van onze volledige naam (zoals je gebruikt in een face to face ont-moeting) en een ‘avatar’ (pasfotootje van je gezicht): accounts zonder deze gegevens worden verwijderd.


Het forum ‘Autonomie in de praktijk’ is verplaatst naar phpBB
Het forum van deze website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ is verplaatst naar phpBB forum ‘Autonomie in de praktijk’, omdat phpBB meer moderator mogelijkheden biedt. Met name het beheren van ‘nieuw geregistreerde gebruikers’ lukt via phpBB wel en niet via WordPress (WP).

Aangezien we het forum als een besloten private ont-moetingsplaats voor gelijkgestemde autonoom levende mensen hebben ingericht, is het van belang om ‘nieuw geregistreerde gebruikers’ te kunnen beheren en monitoren.

Het forum op deze website is inmiddels verwijderd.


Je kunt je aanmelden op het phpBB forum ‘Autonomie in de praktijk’
Helaas lukte het niet om aangemelde gebruikers in WP mee te verhuizen naar phpBB, omdat de gebruikersnaam in WP een pseudoniem naam kan zijn, omdat er de mogelijkheid van een schermnaam is. Die optie is er in phpBB niet. In phpBB dien je jouw ‘username’ (gebruikersnaam) bij de aanmelding DIRECT volledig in te vullen als jouw eigen volledige naam.

Eén ieder dient zich dus opnieuw aan te melden in phpBB en DIRECT een volledige ‘username’ (gebruikersnaam) in te vullen als jouw eigen volledige naam (scroll voor Stappenplan naar beneden).


Voor aanmelding zie je slechts de naam van het forum met een link naar de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’

Na aanmelding dient jouw account geactiveerd te worden door een admin (dit kan even duren, omdat een admin niet steeds beschikbaar is). Nadat jouw account geactiveerd is, ben je een ‘nieuw geregistreerde gebruiker’ en kun je het voorportaal van het forum zien en lezen, maar heb je nog geen toegang tot topics en posten. Je dient jouw account aan te vullen volgens de aanwijzingen die je vindt in het Stappenplan hieronder. Nadat je jouw account hebt aangevuld hebt met een pasfotootje van jouw gezicht wijzigt de status van ‘nieuw geregistreerde gebruiker’ naar ‘geregistreerde gebruiker’ (dit dient handmatig door een admin te gebeuren en kan daardoor even duren, omdat een admin niet steeds beschikbaar is).

Je hebt nu volledige toegang tot het forum ‘Autonomie in de praktijk’.


Lees allereerst de post ‘Richtlijnen forum’!


Ook hieronder kun je de ‘Richtlijnen forum’ lezen

We willen dat dit forum op een fijne plezierige manier ondersteunend is ten behoeve van bewustzijnsverruiming met betrekking tot het toepassen van autonomie in ieders dagelijkse leven. Om dat mogelijk te maken onderstaand een aantal richtlijnen voor het gebruik van dit forum:

 • Blijf bij het onderwerp. Sluit met je bijdrage aan bij de originele post.
 • Wees beleefd. Iedereen wenst met respect behandeld te worden: gebruik dan ook geen ongepast taalgebruik, harde aanvállende kritiek, of disrespect naar andermans mening… wees aanvúllend en opbouwend naar elkaar toe.
 • Trollen worden per direct verwijderd.  Gaslighting of ander trol-gedrag wordt niet getolereerd.
 • Reclame is niet toegestaan.  Het maken voor reclame voor jouw website, blog, of betaalde aanbod is niet toegestaan. Je mag daarentegen wel laten weten dat je ‘ronde tafelgesprekken’ of ‘keukentafel gesprekken’ organiseert in jouw ‘huiskamer’. Je ‘huiskamer’ mag ook een zaaltje zijn. En je mag een vergoeding vragen voor gemaakte onkosten voor koffie, thee, iets lekkers, etc. Gebruik je gezond verstand in deze: je kunt begrijpen dat het forum geen ont-moetingsplaats is voor het werven van betaalde leden of cliënten.
 • De website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ is een vrijelijk beschikbaar gestelde online zelfstudie training. Het is niet toegestaan om hetgeen op deze website aangereikt wordt, op wat voor manier dan ook, commercieel in te zetten ten behoeve van verdienmodellen. Belangstellenden kun je naar de informatie op deze website verwijzen. Zie ook het punt ‘Reclame is niet toegestaan’.
 • Hou het veilig voor elkaar.  Dit forum is niet bedoeld om mensen op te roepen tot wat dan ook.
 • Wees zorgvuldig met jouw privacy gevoelige informatie.  Vermeld géén privacy gevoelige informatie op dit forum.

Oké, lees ook nog even dit:

 • Wij nemen eigenaarschap over ons eigen gedrag en onze keuzes. Je bent verantwoordelijk voor je eigen acties en levenskeuzes en je kunt deze verantwoordelijkheid niet afwentelen op de makers van dit forum, noch andere gebruikers / bijdragers ervan.
 • Privé berichten. Bovengenoemde richtlijnen gelden ook voor privé berichten.
 • We monitoren interactie op naleving van de richtlijnen. 
 • Ieder zijn eigen mening. Bijdragen van gebruikers van dit forum reflecteren de meningen en ervaringen van de betreffende gebruikers, niet die van de makers van dit forum behorend bij de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’.
 • Bijdragen op dit forum kunnen gebruikt worden.  Bijdragen op dit forum kunnen in algemene zin gebruikt worden op de website ‘Geboorte van het Organisch Paradigma’ of de nieuwsbrief, indien de informatie in de bijdrage(n) zinvol is om te delen met de aanwezigen van de mailinglijst (nieuwsbrief).
 • Wij zijn autonoom en denken na voor onszelf.  Dit sluit aan bij ‘wij nemen eigenaarschap over ons eigen gedrag en onze keuzes’.

Wij wensen je veel plezier en inspiratie op dit forum!

Welkom!


Stappenplan aanmelden en account volledig aanpassen en aanvullen

Let op: de buitenkant van het forum staat nog in de Engelse taal.

1. Klik op de link van het forum
2. Kies Register (registreer = aanmelden)3. Kies ‘I agree to these terms’ (ik ga akkoord met deze voorwaarden).

4. Type de gebruikersnaam (username) als jouw volledige eigen naam. Kies als gebruikersnaam DIRECT jouw eigen volledige naam en geen pseudoniem: je kunt jouw gebruikersnaam niet meer veranderen en pseudoniemen worden niet toegelaten als ‘nieuw geregistreerde gebruiker’ en worden direct verwijderd van het forum.
5. Kies een password (wachtwoord).
6. Bevestig password (wachtwoord).
7. Neem de confirmatie code (bevestigingscode) over. Ververs eventueel de code als je niet lezen kunt.
8. Klik op submit (verstuur).

Een admin ontvangt een notificatie van jouw aanmelding en activeert jouw Profiel account. Je bent nu een ‘nieuwe geregistreerde gebruiker’ en je kunt het voorportaal van het forum zien, maar je hebt nog geen toegang tot het forum, de topics, de posten, en de overige forum mogelijkheden. Jouw gebruikersnaam wordt in het blauw getoond.

Voeg het mailadres van het forum (info@hetbewustepad.nl) toe aan jouw mailingbestand om te voorkomen dat mails vanuit het forum in je spambox terecht komen.

9. Maak jouw Profiel account volledig door een pasfotootje van jouw gezicht te uploaden.
Je logt in op het forum. Dan zie je in de rechter bovenhoek je naam staan. Klik op het driehoekje naar beneden. Klik op ‘Profiel’. Nu heb je verschillende mogelijkheden om je Profiel aan te passen, waaronder een ‘avatar’ uploaden.

Vergeet stap 9. niet, want pas ná stap 9 is jouw Profiel account volledig aangevuld. Na 3 dagen vervalt je aanmelding voor het forum, indien je jouw Profiel account niet volledig maakt. Gedurende 3 dagen ontvang je een herinneringsmail dat je jouw Profiel account volledig dient te maken. Voeg het mailadres van het forum (info@hetbewustepad.nl) toe aan jouw mailingbestand om te voorkomen dat mails vanuit het forum in je spambox terecht komen.

Nadat jouw Profiel account volledig is aangevuld, laat een admin jou toe als ‘geregistreerde gebruiker’. Je hebt nu toegang tot het forum en hebt toestemmingen voor alle forum mogelijkheden. Je ‘username’ (gebruikersnaam) wordt nu in aquagroen getoond.

Je kunt verdere aanpassingen doen in jouw Profiel account naar wens: je kunt instellingen aanpassen met betrekking tot onder andere privé berichtjes versturen en ondertekening, en nog veel meer.


Welkom en veel plezier op het forum ‘Autonomie in de praktijk’.