Officiële Tutorial van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen

Foto voorbeeld van het handmatig ingevulde Algemene Volmacht document pagina 1/8
Het Nederlandstalige Algemene Volmacht document voor Nederland en België vind je op de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM).

In de foto voorbeelden van de Algemene Volmacht, kun je de plaatsaanduidingen zien waar je gegevens noteert en waar je jouw zegels (rechter wijsvingerafdruk in blauwe inkt), parafen en sig-nature (met blauwe pen) plaatst.

1. Op de stippeltjeslijnen noteer je gegevens.
2. Streepjeslijnen zijn alleen bedoeld als verloop tussen de zinnen.

Aanwijzingen voor pagina 1/8 onder de afbeelding

Aanwijzingen pagina 1/8
1) Zoek via zoekvenster naar ‘schrijfwijze na(a)m(en) | notatie varianten na(a)m(en)’ door voorgaande woorden in zoekvenster te typen en daarna enter: je vindt dan een artikel dat specifiek hier over gaat.
2) Bij het invulveld ‘persoonsnummer’ vul je je BSN-nummer in.
3) Datum afgifte is de datum van afgifte van je Paspoort of ID-kaart.
4) Bij ‘individuele levensstaat’ vul je in wat jouw situatie is. Let op: samenwonend is geen individuele levensstaat. Het is ongehuwd, gehuwd, geregistreerd partnerschap, gescheiden of weduwe. Ben je hertrouwd dan is jouw levensstaat gehuwd. Indien er na scheiding nog sprake is van een lopende echtscheidingsconvenant, en je bent hertrouwd dan vermeld je beide aktenummers.
5) Bij [Na(a)m(en) Familienaam] staan nu de doopnamen voluit.. Je mág daar achter de Familienaam Cornelis schrijven (jouw eigen Familienaam vanzelfsprekend), maar dat hoeft niet.
6) 2de invulveld [Na(a)m(en) kapitalen] is in voorbeeld initialen (van de doopnamen) en Familienaam in hoofdletters gebruikt. De doopnamen mógen voluit geschreven: alle notatie varianten zijn individuele voorkeur. Wees wel consequent in jouw schrijfwijze.
7) 2de zin ‘in 2018 beneficiair aanvaard’ verwijst de datum naar wat collectief plaatsgevonden heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

mascha Vdf roedelof

Het is mijn intentie in co-creatie een plek voor het 'nieuwe sámen leven' te laten ontstaan, een manier van samen leven waar mijn Hartsverlangen verwezenlijkt kan worden. Waar alle bewoners samen leven vanuit het Overvloedsprincipe en gebruik maken, als ze dat willen, van een transparant vrij beschikbaar onbelastend ruilmiddel. Ik ben ondersteunend aan elkaars Vrijheid, en bied elkaar een bedding, en ben binnen die Vrijheid beschikbaar voor elkaars bronkracht. Ik heb de transitie in gang gezet, samen met een aantal anderen die zichzelf hierin herkennen. Anderen: steden, dorpen, woongemeenschappen, of wie of wat ook maar de innerlijke impuls vanuit het Overvloedsprincipe op willen pakken, nodig ik uit in te stappen in de Cirkel van het Overvloedsprincipe.

Het is mijn diepste hartsverlangen, mijn Hartedroom mijn passie, mijn innerlijk gevoelde waarheid te verwerkelijken en, samen met anderen die daar vanuit hun Bron ook naar verlangen, een fysieke plek op aarde te co-creëren waar harmonie, balans, en evenwicht is tussen Moeder Aarde en al haar bewoners, waar we in vrede samen leven, waar illusionaire en uiterlijke verschijningsvormen en maskers meer en meer op kunnen lossen, waar we in onze naaktheid en puurheid staan en er geen geheimen meer zijn, waar openheid, zuiverheid en transparantie geleefd worden, waar een ieder in zijn/haar eigen bronkracht staat en zijn/haar eigen Hartedroom leeft, waar de beschikbare middelen gelijkelijk verdeeld zijn, waar we samen spelen in Vrijheid, Plezier, en Onvoorwaardelijke Liefde in Verbondenheid en Eenheid.

Gerelateerde artikekelen...