Officiële Tutorial van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen

Foto voorbeeld van het handmatig ingevulde begeleidend schrijven van de Algemene Volmacht document pagina 1/4.
Het Nederlandstalige Begeleidend schrijven van de Algemene Volmacht document voor Nederland en België vind je op de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM).

In de foto voorbeelden van het begeleidend schrijven van de Algemene Volmacht, kun je de plaatsaanduidingen zien waar je gegevens noteert en waar je jouw zegels (rechter wijsvingerafdruk in blauwe inkt), parafen en sig-nature (met blauwe pen) plaatst.

1. Op de stippeltjeslijnen noteer je gegevens.
2. Streepjeslijnen zijn alleen bedoeld als verloop tussen de zinnen.

Aanwijzingen voor pagina 1/4 onder de afbeelding

Aanwijzingen pagina 1/4
1) Zoek via zoekvenster naar het artikel ‘schrijfwijze na(a)m(en) | notatievarianten na(a)m(en) door voorgaande woorden in zoekvenster te typen en daarna enter: je vindt dan een post die specifiek hier over gaat.
2) Let bij invullen (handmatig of digitaal) op de initialen / eerste letter Familienaam en datum helemaal rechts onder op de pagina: A.B. CQV.LLC 01 10 2020_Algemene_Volmacht. Het lijkt me geen bezwaar ofwel vormfout indien je bij de datum punten of streepjes tussen dag, maand, en jaar hebt ingevuld: wees wel consequent in je documenten.
3) Laat je minderjarige Enige Erfgenaam (kind) op zijn / haar erfrechtelijke documenten zijn of haar eigen bankrekeningnummer invullen vermits dit bankrekeningnummer geen saldo limietbeperking per maand, kent, anders dien je je eigen bankrekeningnummer te vermelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

mascha Vdf roedelof

Het is mijn intentie in co-creatie een plek voor het 'nieuwe sámen leven' te laten ontstaan, een manier van samen leven waar mijn Hartsverlangen verwezenlijkt kan worden. Waar alle bewoners samen leven vanuit het Overvloedsprincipe en gebruik maken, als ze dat willen, van een transparant vrij beschikbaar onbelastend ruilmiddel. Ik ben ondersteunend aan elkaars Vrijheid, en bied elkaar een bedding, en ben binnen die Vrijheid beschikbaar voor elkaars bronkracht. Ik heb de transitie in gang gezet, samen met een aantal anderen die zichzelf hierin herkennen. Anderen: steden, dorpen, woongemeenschappen, of wie of wat ook maar de innerlijke impuls vanuit het Overvloedsprincipe op willen pakken, nodig ik uit in te stappen in de Cirkel van het Overvloedsprincipe.

Het is mijn diepste hartsverlangen, mijn Hartedroom mijn passie, mijn innerlijk gevoelde waarheid te verwerkelijken en, samen met anderen die daar vanuit hun Bron ook naar verlangen, een fysieke plek op aarde te co-creëren waar harmonie, balans, en evenwicht is tussen Moeder Aarde en al haar bewoners, waar we in vrede samen leven, waar illusionaire en uiterlijke verschijningsvormen en maskers meer en meer op kunnen lossen, waar we in onze naaktheid en puurheid staan en er geen geheimen meer zijn, waar openheid, zuiverheid en transparantie geleefd worden, waar een ieder in zijn/haar eigen bronkracht staat en zijn/haar eigen Hartedroom leeft, waar de beschikbare middelen gelijkelijk verdeeld zijn, waar we samen spelen in Vrijheid, Plezier, en Onvoorwaardelijke Liefde in Verbondenheid en Eenheid.

Gerelateerde artikekelen...