GOP niet te verwarren met enige politieke beweging In Nederland noch daarbuiten

Foto voorbeeld van het handmatig ingevulde Spoed VBA document pagina 8/8
Het originele Spoed VBA document (‘oud’ document) vind je op Dropbox.

1. De Spoed VBA is digitaal aan te passen en tevens handmatig met blauwe pen in te vullen;
2. Er staat een handmatig in te vullen Word document klaar en een handmatig in te vullen PDF document staat klaar;
3. Er is inhoudelijk géén verschil tussen het Word bestand en het PDF bestand;
4. Kies welke van de twee, het eenvoudigst in te vullen zijn voor jou: ook de keuze digitaal invullen of handmatig invullen is aan jou.
5. In deze link vindt je een voorbeeld van een converteer programma waarmee je een PDF kunt converteren naar een OpenOffice bestand.

Algemene aanwijzingen voor handmatig ingevuld Spoed VBA document
1. Op pagina 4, 6 en 7 de ingevulde namen in hoofdletters en in kleine letters op pagina 4 van 8 (4/8).
2. Als je op pagina 4, 6 en 7 eveneens handmatig, de namen wenst in te vullen, kun je de PDF Spoed VBA dus uitprinten van de site en dan de aanduidingen op pagina 4, 6 en 7 met typex weghalen en kleurenkopieën maken.
3. Vervolgens de invul gedeelten in de juiste schrijfwijze, met blauwe balpen overschrijven, tekenen en van jouw rechter wijsvingerafdruk met parafen, voorzien.
4. Bepaal zelf hoe je jouw adresgegevens op de laatste bladzijde plaatst. In ieder geval naast jouw handtekening welke jij gebruikt voor contracten, legitimatiebewijs en bankpas van de vermeende bevoegden: de Trustee (overheid) en de Fiduciary Bank. Jouw adresgegevens zijn namelijk eveneens eigendom van de vermeend bevoegde Trustee. Je mag handmatig jouw adres noteren of met jouw adres stempel voor zover je daarover beschikt.
5. Regels waar ‘Vdf’ (van de familie) in voor komt, daar schrijf je (als Enige Erfgenaam/inwoner van het grondgebied) jouw naam in kleine letters. Mag geheel in kleine letters en in kleine letters gecombineerd met hoofdletters. De namen in hoofdletters (kapitalen) verwijzen altijd naar jouw erflater-placenta-borger/burger, waarop jouw individuele geboorte Trust nalatenschap gevestigd is.

Aanwijzingen voor pagina 8/8 onder de afbeelding

Aanwijzingen pagina 8/8
1) Let op de datum in linker kader en invullen initialen en eerste letter familienaam. (Zet ook weer je paraaf in de zegels.)
2) Zie weer aanwijzingen als bij pagina 2, 3, 4, 5, 6, en 7.
3) Zie verder de aanwijzing onder pagina 4/8: als je wilt, kún je jouw individuele gegevens wel invullen.
4) Je kunt achter [Roepnaam] je voornaam invullen, en achter [Familienaam] je achternaam.
5) Je schrijft jouw paraaf NIET in je wijsvingerafdruk rechts onderaan op deze pagina. De paraaf staat hier naast jouw zegel (rechter wijsvingerafdruk).
6) Denk aan je legale handtekening: deze legale handtekening is namelijk in gebruik op legitimatie, commitments en contracten waar de Enige Erfgenaam géén afstand van doet en moet Beneficiair worden verenigd met de autograaf plus wijsvingerafdruk van de Enige Erfgenaam die zich Beneficiair verenigt met zijn of haar individuele geboorte Trust nalatenschap.
7) Links van legale handtekening onderaan pagina 8/8 kun je handmatig jouw adres toevoegen. Hoewel postcode en huisnummer op pagina 1/8 van de Algemene Volmacht verwijst naar jouw volledige adres en VBA onderdeel is van de documenten set die je verstuurt naar de TrustBelastingdienst toch ook hier je volledige adres toevoegen. Heb je dat niet gedaan, dan kun je dat bij vervolgverzendingen alsnog handmatig toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikekelen...