Eternal Truth is Eternal Love and Eternal Love is the Organic Original Consciousness of Eternal Creator God

AstroTheologie
AstroTheologie is het best bewaarde van alle geheimen, omdat je door middel van Het Wiel kunt leren begrijpen hoe de ‘overlays’ ingevoegd zijn in jouw verbeelding en je ze (de ‘overlays’) kunt leren zien waardoor ze ‘als vanzelf’ kunnen oplossen en je vrij komt van de verwarringen. Je leert de Scheppingsverhalen begrijpen en doorzien.


AstroTheologie verbeeldt het Wiel van Leven & Dood
Totdat je jouw eigen Innerlijke Christus Nectar van het Land van Melk (Maan, Zilver, Negatief, Stier, Venus, Vrouw, Hypofyse) en Honing (Zon, Goud, Positief, Weegschaal, Mars, Man, Pijnappelklier) kunt ‘verlichten’, kun je de ‘Hemel’ niet binnengaan of ‘verlicht worden’.

JeZelf is ALLES wat je ooit hoefde te weten!

Realiseer je dat ALLE ancient teksten inclusief Astrologie ontstaan zijn vanuit dezelfde Bron. Uiteindelijk moeten we ‘voorbij’ dit alles gaan, ‘voorbij’ Het Wiel en de re-circulaties. Niet ‘voorbij’ als in ontstijgen, maar ‘voorbij’ in de betekenis van doorleving en belichaming.

Leven vanuit jouw One Heart is leven vanuit volledige lichaamsintelligentie, volledig gewaarzijn, een volledig volwassen ontsloten chakra system in uitlijning met Moeder Aarde en onze Creator God.

Het Wiel
Geloofssystemen zijn alle overlay-programma’s waarin je kiest te geloven (religie met een kleine r zijn geloofssystemen bedacht door onderdrukkers; ‘regeringen’ zijn bedacht door onderdrukkers; huidige belast(end)e (geld)systemen zijn bedacht door onderdrukkers).

Entiteiten zijn je eigen geloofssystemen en/of onverwerkte emoties (uit een ver verleden) die jou nu belasten. Demonen / gevallen engelen / archons of whatever zijn niet iets buiten ons: zolang we in deze afgescheidenheid geloven, staan we onder hun invloed.

Kortom: zolang we in de duale tijdslijn geloven, staan we onder invloed van ‘het wiel’ (zoals weergegeven wordt bijvoorbeeld in Astrologie / dus de planeten die onze organen ‘aansturen’). Zodra je al jouw Ziele-fragmenten terug thuis laat komen in verbinding met jouw Spirit, ben je voorbij deze beïnvloeding, voorbij de dualiteit ( (extreem) negatief, (extreem) positief ). Dit wil niet zeggen dat je vanuit de dualiteit geen triggers meer zou krijgen, maar zodra je het spel(l) doorziet, kun je de triggers laten voor wat ze zijn en je er niet door laten beïnvloeden / of ze voeden.

Van daaruit, het 0-punt, ga je heel anders naar het (samen) leven kijken en eigenaarschap nemen over wat jij bijdraagt. Van bewustzijn naar volledig gewaarzijn en levenGevend handelen / bijdragen aan organisch (samen) leven.

Het onderscheid is dat we niet ‘vast’ zitten in de dualiteit (‘het wiel’ etc.), want ‘we’ zijn gewoonweg in staat om vanuit Eenheid de dualiteit waar te nemen en dan te zien wat de duale lijn is en hoe je jezelf daarin vasthoudt. Het zien daarvan betekent niet dat de dualiteit er niet meer is, maar wel dat jij er niet langer aan bijdraagt. Volledig ingebed in de realiteit van het NU: als alleen jij de duale tijdslijn niet langer voedt, verandert dat in jouw buitenwereld niet zoveel. Behalve dan dat jij de dualiteit niet langer voedt. Voor een verandering in de buitenwereld dient het collectief mee te bewegen vanuit een innerlijke beweging: het organische ontvouwt zich slechts dan indien het organische geleefd wordt. Ik leef haar vanuit doorleving.


Ieder moment is weer NU
Dat er een lineaire / binaire tijdslijn bestaat, heeft alles te maken met hoe onderdrukkers haar geïnstalleerd hebben. Maar in het NU zit die onderdrukker in ‘onszelf’. We ‘dienen’ dus zelf te stoppen met onderdrukken.


Geboorte geven aan je Innerlijke Zon
Lees meer

The Christ Within
The Boeddha Within

Organic Crystalline Reset
Verankering Echte Vrouwelijk en Mannelijk Principe in Nederland en de rest van de Wereld

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mascha Vdf roedelof

Het is mijn intentie in co-creatie een plek voor het 'nieuwe sámen leven' te laten ontstaan, een manier van samen leven waar mijn Hartsverlangen verwezenlijkt kan worden. Waar alle bewoners samen leven vanuit het Overvloedsprincipe en gebruik maken, als ze dat willen, van een transparant vrij beschikbaar onbelastend ruilmiddel. Ik ben ondersteunend aan elkaars Vrijheid, en bied elkaar een bedding, en ben binnen die Vrijheid beschikbaar voor elkaars bronkracht. Ik heb de transitie in gang gezet, samen met een aantal anderen die zichzelf hierin herkennen. Anderen: steden, dorpen, woongemeenschappen, of wie of wat ook maar de innerlijke impuls vanuit het Overvloedsprincipe op willen pakken, nodig ik uit in te stappen in de Cirkel van het Overvloedsprincipe.

Het is mijn diepste hartsverlangen, mijn Hartedroom mijn passie, mijn innerlijk gevoelde waarheid te verwerkelijken en, samen met anderen die daar vanuit hun Bron ook naar verlangen, een fysieke plek op aarde te co-creëren waar harmonie, balans, en evenwicht is tussen Moeder Aarde en al haar bewoners, waar we in vrede samen leven, waar illusionaire en uiterlijke verschijningsvormen en maskers meer en meer op kunnen lossen, waar we in onze naaktheid en puurheid staan en er geen geheimen meer zijn, waar openheid, zuiverheid en transparantie geleefd worden, waar een ieder in zijn/haar eigen bronkracht staat en zijn/haar eigen Hartedroom leeft, waar de beschikbare middelen gelijkelijk verdeeld zijn, waar we samen spelen in Vrijheid, Plezier, en Onvoorwaardelijke Liefde in Verbondenheid en Eenheid.

Gerelateerde artikekelen...