Documentaire rondom Aaron Swartz voorvechter voor een vrij internet en vrijelijk beschikbare informatie die voor één ieder toegankelijk dient te zijn

Er werd een zaak rondom hem GEMAAKT, een verhaal GESPONNEN
Hij ontsloot informatie en maakte deze toegankelijk voor eenieder. Hij ontsloot de toegang tot documenten voor één ieder toegankelijk.

Dat beviel de ‘overheid’ en de FBI niet en daarom MAAKTEN ze een zaak rondom hem, en SPONNEN een verhaal.

Uiteindelijk werd dat zijn dood.

In deze documentaire zie je de werkwijze van de ‘overheid’ en FBI: een werkwijze die je vandaag de dag wereldwijd steeds vaker ziet, zodra je deze werkwijze doorziet!

Aaron Swartz, een jonge vent voorvechter voor een vrij internet en vrije informatie voorziening voor eenieder toegankelijk. Er werd een zaak GEMAAKT, een verhaal GESPONNEN… en dat maakte hem kapot.Gisteravond keek ik naar deze docu over hem…

Het MAKEN van een zaak en het SPINNEN van een verhaal

Deze werkwijze is vanzelfsprekend NIET van het Organisch Paradigma maar van het tekortenparadigma van o.a. ‘verdeel en heers’, graaien en roven en in beslag nemen.


De club van 27
de club van 27 verwijst naar de groep jonge mensen die allen op 27 jarige leeftijd ‘uit het leven stapten’. Een bizar fenomeen waarbij velen zeer vermoedelijk ‘geholpen’ zijn de dood in.

Zo zijn al heel veel mensen vermoord gebracht als zelfmoord, ongeluk, overdosis of ziekte. Die lijst is heel lang en een duidelijk signaal van het zieke systeem waarin we leven.

Een aantal namen: zus van maxima, Anthonie Boudait de kok, mensen uit defensie, Boudewijn Buch (schrijver), Avici.

Er zijn ook heel veel artsen, natuurartsen, en biologen vermoord die zich uitspraken over echte gezondheid en echte genezing en / tegen de nep pharma industrie van winst en ziekte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

mascha Vdf roedelof

Het is mijn intentie in co-creatie een plek voor het 'nieuwe sámen leven' te laten ontstaan, een manier van samen leven waar mijn Hartsverlangen verwezenlijkt kan worden. Waar alle bewoners samen leven vanuit het Overvloedsprincipe en gebruik maken, als ze dat willen, van een transparant vrij beschikbaar onbelastend ruilmiddel. Ik ben ondersteunend aan elkaars Vrijheid, en bied elkaar een bedding, en ben binnen die Vrijheid beschikbaar voor elkaars bronkracht. Ik heb de transitie in gang gezet, samen met een aantal anderen die zichzelf hierin herkennen. Anderen: steden, dorpen, woongemeenschappen, of wie of wat ook maar de innerlijke impuls vanuit het Overvloedsprincipe op willen pakken, nodig ik uit in te stappen in de Cirkel van het Overvloedsprincipe.

Het is mijn diepste hartsverlangen, mijn Hartedroom mijn passie, mijn innerlijk gevoelde waarheid te verwerkelijken en, samen met anderen die daar vanuit hun Bron ook naar verlangen, een fysieke plek op aarde te co-creëren waar harmonie, balans, en evenwicht is tussen Moeder Aarde en al haar bewoners, waar we in vrede samen leven, waar illusionaire en uiterlijke verschijningsvormen en maskers meer en meer op kunnen lossen, waar we in onze naaktheid en puurheid staan en er geen geheimen meer zijn, waar openheid, zuiverheid en transparantie geleefd worden, waar een ieder in zijn/haar eigen bronkracht staat en zijn/haar eigen Hartedroom leeft, waar de beschikbare middelen gelijkelijk verdeeld zijn, waar we samen spelen in Vrijheid, Plezier, en Onvoorwaardelijke Liefde in Verbondenheid en Eenheid.

Gerelateerde artikekelen...