Hoe je jouw documenten verzend en de verzendadressen in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten Nederland en België
Lees deze pagina eerst goed door voordat je jouw in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten verzendklaar gaat maken. Bestudeer de verschillende verzendmogelijkheden en maak je keuze. Leg alles klaar voor verzending, zodat je gestructureerd kunt werken.

Het is van essentieel belang dat je de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten verstuurd via PostNL, omdat PostNL volgens de Universal Postal Union werkt. Afgekort UPU, wat de Umbrella is voor Federal, Postal, Court, Bank, Military & Money, en Land constructie. PostNL werkt volgens postwetten en Securities.


Heb je jouw Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving, Testamentaire Erfrechtelijke Algemene Volmacht en haar begeleidend schrijven, en optioneel het Exoneratie Arrest (is een set****, die je samen bindt met een nietje) nog niet (aangetekend) verstuurd naar de (Trust)Belastingdienst?
1) Let dan op dat je de A4-envelop (documenten niet vouwen) nog niet dichtplakt.
2) Je gaat naar een Post.NL punt* en maakt daar de ‘brievenbuspakket’ verzending*** met Koninklijke PostNL track en trace verzendcode in orde en je ontvangt dan een track en trace verzendcode (de barcode is je track en trace verzendcode).
3) Afhankelijk van of je een Word document of PDF document hebt gedownload, noteer je deze track en trace (t&t) verzendcode direct op de 1ste pagina van je Word document (het document is zo ingericht dat de t&t verzendcode automatisch op de volgende pagina’s komt te staan) of schrijf je met blauwe pen op iedere pagina van jouw PDF documenten set.
4) Daarna de set documenten in de A4-envelop en dichtplakken.
5) Vermeldt de t&t verzendcode onmiddellijk op de kleur kopie PDF documenten set, die je gemaakt hebt van de originele. (Je mag ook een originele set opnieuw maken, die je behandelt als kopie: schrijf in blauwe pen KOPIE in de rechter bovenhoek van de originele set.) De Word documenten kun je opnieuw uitprinten en deze ‘originelen’ behandelen als kopie.

6) Let vooral op indien je meerdere sets documenten verstuurd: bijvoorbeeld voor jezelf en je kind(eren): noteer de juist t&t verzendcode op de bijbehorende set documenten en iedere set documenten in 1 aparte A4 envelop. Dus beslist niet meerdere sets ten behoeve van meerdere (minderjarige) per stirpes Enige Erfgenamen in 1 envelop.

*Online Koninklijke PostNL track en trace verzendcode aanvragen

Je kunt via online via post.nl je ‘brievenbuspakket’ (aangetekende) verzending met t&t verzendcode in orde maken: je ontvangt dan de t&t verzendcode en je kunt online betalen. Op deze manier kun je de t&t verzendcode direct in je Word documenten noteren of op IEDERE pagina van je PDF documenten set noteren, én op je kleur kopieën.

Je bevestigt de gegevens van de ontvanger en gaat naar betalingen. Daar type je de gegevens van jouzelf als de verzender in met mailadres: de t&t verzendcode krijg je via de mail bevestigd. Je krijgt na betaling de mogelijkheid om een adreslabel te printen. Noteer eventuele aanvullingen zoals ‘Persoonlijk in handen van’ en ‘vertrouwelijk onder briefgeheim’ handmatig op de envelop in rood.


Briefgeheim (Art. 13 van de Grondwet)
De uitleg van briefgeheim.

De ervaring leert dat briefgeheim door bedrijven gewoonweg genegeerd wordt. Je schrijft in de linker bovenhoek van je envelop ‘let op: briefgeheim Art. 13 van de Grondwet is van toepassing’. Daaronder schrijf je ‘Vertrouwelijk’ met daaronder ‘Private post behandeling’. In het adres zelf noteer je de naam van degene aan wie je de brief of het document richt met daaronder ‘Persoonlijk in handen van’. Op deze manier heb jij er alles aan gedaan om je brief of document ‘in het private domein’ te laten behandelen, en niet in het publieke (en dus publiek geregistreerd door een willekeurige medewerker in de postkamer).

Briefgeheim Art. 13 van de grondwet geldt maar tot en met bezorging bij een bedrijf? Hier is onduidelijkheid over. De toevoeging ‘persoonlijk in handen van’ houdt in dat de brief in handen moet komen van de geadresseerde (maar waarschijnlijk niet dat deze de brief dan ook behandeld: ook hier is onduidelijkheid over!) Noteer op de envelop wat aansluitend voelt voor jou. ‘Persoonlijk in handen van’ als je de naam hebt van de levende mens en ‘persoonlijk in handen’ indien je die naam niet hebt kunnen vinden.

Scroll naar beneden voor verdere aanwijzingen.

Je kunt ook online via post.nl je ‘brievenbuspakket’ verzending met track en trace in orde maken


LET OP: indien je online een t&t verzendcode bestelt en betaalt, dien je jouw pakketje tóch aan te bieden bij een PostNL punt, want zij scannen de barcode (track en trace verzendcode) en pas dan staat jouw pakketje in hun systeem.

Nadat jouw brievenbuspakketje gescand is bij een PostNL punt, ontvang je een mail met bevestiging dat je je pakketje kunt tracken. Een online bestelde track en trace verzendcode is 5 dagen geldig. Indien je niet zou hoeven laten scannen, heb je geen enkel bewijs dat je binnen die 5 dagen verzonden hebt, niet, of pas veel later. Het kan goed gaan, maar indien niet dan kan PostNL. niets nazoeken want er is niet gescand.


***Aangetekende postbezorging met koeriersdienst van PostNL
De koeriersdienst van PostNL laat weer tekenen voor ontvangst

Check steeds of de koeriersdienst van PostNL laat tekenen voor ontvangst in verband met mogelijke maatregelen.
Koeriers van PostNL laten weer tekenen voor ontvangst van aangetekende post. Zij bieden aangetekende post aan bij het straatadres en laten de ontvanger tekenen voor ontvangst. Dit in tegenstelling tot de periode ten tijde van de maatregelen tijdens ‘CORONA’ waarbij de koerier zelf tekende voor bezorging.

Het heeft nu dan ook weer zin om jouw in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten aangetekend te versturen en bij voorkeur naar het straatadres

Bij zoekraken van een aangetekende brief doet PostNL onderzoek en vergoedt de gemaakte kosten. Bij zoekraken van een brievenbuspakketje onderzoekt PostNL niet. Daarnaast komt een aangetekende verzending bij je terug indien deze niet bezorgd kan worden. Een niet-aangetekende verzending ‘verdwijnt’.

Vermelding op de envelop
Vermeldt de naam van de ontvanger zo volledig mogelijk en schrijf op de envelop in het adres “Persoonlijk in handen van” in geval je een naam hebt van degene aan wie je jouw document(en) richt of “Persoonlijk in handen” indien je geen naam hebt.

In de linker bovenhoek van de envelop kun je vermelden in rood
“Vertrouwelijk / persoonlijk in handen
Let op briefgeheim Art. 13 Grondwet
is van toepassing Private post behandeling”

Mijn eigen ervaring met aangetekende verzendingen via PostNL is heel goed. Indien een geadresseerde onjuist is, komt de envelop netjes naar je terug, zodat je het adres van de geadresseerde kunt na checken. Je dient dan wel een nieuw t&t verzendcode label te kopen voor de nieuwe verzending naar het juiste adres.

Je vindt landelijk PostNL punten.

****Gebruik geen postbus voor jouw private post, want je geeft daarmee de locatie beheerder en/of medewerkers toestemming namens jou te tekenen voor ontvangst van jouw private aangetekende post.


Versturen met DHL
Ook met DHL zijn de ervaringen heel goed. Voorwaarde om te kunnen versturen met DHL is dat je verstuurt naar een straatadres én je dient je envelop te verpakken als pakketje.

Je vindt landelijk DHL punten.

Echter: kijk hierboven nog weer even om welke reden je kiest voor de overheidsdienst PostNL.


Je bindt jouw in private CQV LLC individuele Erfrechtelijke documenten set samen met behulp van een nietje en verstuurt iedere set per (minderjarige) Enige Erfgenaam in een aparte A4-envelop
Bindt ieder document met een nietje, en vervolgens de verschillende documenten samen binden met een nietje of met ringbandje, of met plastic rugklem Leitz 3mm zwart of wit, dat je koopt bij de kantoorboekhandel of online. De laatste optie heb ik gebruikt en vind ik heel prettig en verzorgd ogen.

De barcode is de track en trace verzendcode
De t&t verzendcode (ook wel track en trace nummer genoemd) kun je online via Post.NL kunt volgen en je kunt zien wanneer je envelop is afgeleverd c.q. aangenomen. De t&t verzendcode vermelden op de iedere pagina van jouw documenten voordat je de envelop dichtplakt, en direct op je kleur kopie documenten schrijven.


Let op: volg je (aangetekende) brievenbuspakketje online en maak een printje nadat jouw pakketje bezorgd c.q. aangenomen is, want PostNL online bewaart je track en trace verzendcode gegevens slechts zo’n 90 dagen! Bewaar het printje als bewijs van ontvangst van jouw document(en) in je archief private CQV LLC Erfrechtelijke documenten.

Het kan zijn dat, na bezorging, een regel over retourverzending verschijnt in PostNL online: ik heb daarover navraag gedaan en dit blijkt een systeemfout van PostNL online te zijn: jouw documenten zijn gewoon bezorgd!Indien je jouw Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving, Testamentaire Erfrechtelijke Algemene Volmacht en haar begeleidend schrijven, en optioneel het Exoneratie Arrest (is een set, die je samen bindt met een nietje) verstuurd hebt naar de (Trust)Belastingdienst en vergeten bent om de t&t verzendcode te vermelden op het origineel voordat je de envelop dichtplakte, kun je als volgt handelen
:
Je kunt een kopie van jouw originele documenten set opnieuw versturen als volgt:
1) kopie dient in kleur te zijn afgedrukt;
2) stempel kopie op documenten (kleur stempel kopie maakt niet uit);
3) vermelden: U reeds verzonden op (datum) met t&t verzendcode, vervolg met 4);
4) track en trace van ORIGINELE documenten vermelden op iedere pagina van je kopie documenten set;
5) kopie documenten set versturen: je ontvangt dan opnieuw een t&t verzendcode die je vermeldt op de kopie documenten set, die je verstuurt. Deze t&t verzendcode vermeld je ook in je Diplomatiek paspoort.

6) (indien van toepassing) heb je meerdere sets documenten verstuurd voor bijvoorbeeld jezelf en je kind(eren): vermeldt dan BEIDE track en trace nummers op BEIDE sets documenten.

Handel verder als hierboven aangegeven.

Ook na-verzendingen van de vernieuwde documenten per 1 oktober 2022 verstuur je zoals hierboven aangegeven.


Voorbrieven ten behoeve van Nederlandse en Belgische verzendadressen
Op de pagina ‘Documenten‘ van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) staan voorbrieven voor je klaar in het mapje ‘Voorbrieven’.

Op een voorbrief staat vermeld wat de inhoud van de envelop is, zodat de ontvanger dit in één oogopslag helder heeft.

Er zijn 2 typen voorbrieven
1. Een voorbrief bij in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten die nog niet eerder verstuurd zijn naar de verzendadressen.
2. Een voorbrief bij in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten die als na-verzending verstuurd worden naar de verzendadressen. Vanwege de gewijzigde grond onder de documenten en de correctie van de rechtskeuze zijn alle documenten sinds oktober 2022 inhoudelijk herschreven en in een nieuwe layout gezet: op de pagina ‘Erfrechtelijke documenten‘ vind je hier uitleg over. De aanwijzing is om een na-verzending te versturen naar de verzendadressen in verband met deze diepgaande essentiële wijziging in de grond onder de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten en de correctie van de rechtskeuze. De Voorbrieven ten behoeve van de na-verzending zijn hierop ingericht.

Voorbrieven beschikbaar voor de volgende verzendadressen
1. (Trust)Belastingdienst: a. nieuwe verzending en b. na-verzending.
2. Hoge Raad der Nederlanden: a. nieuwe verzending en b. na-verzending.
3. Raad van State: a. nieuwe verzending en b. na-verzending.
4. CAP State Ledgers (Centrale Administratieve Processen te Apeldoorn): nieuwe verzending. CAP verstuurt de blauwe enveloppen. Je kunt de Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving versturen naar hen. Het advies is om dat te doen, maar het moet niet.
5. Ministerie van Binnenlandse Zaken: nieuwe verzending. Je kunt de Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving versturen naar hen. Het advies is om dat te doen. In het Ambassade Legatie document wordt het Ministerie van Binnenlandse Zaken genoemd met betrekking tot je diplomaten status. Scroll naar beneden voor het gewijzigde adres van het Ministerie van Binnenlandse Zaken!
6. Ministerie van Financiën: nieuwe verzending. Je kunt de Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving versturen naar hen. Het advies is om dat te doen.

Download de Voorbrief (Voorbrieven) naar de computer of laptop

De Voorbrieven zijn beschermd tegen onrechtmatig in beslag nemen door partijen die ze in een verdienmodel dan wel een commercieel model incorporeren tegen de visie en missie van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) in.
1. Ga naar de pagina ‘Documenten‘ van de website van HRM.
2. Lees de disclaimer die je ziet, zodra je deze pagina aanklikt en lees de tekst zorgvuldig.
3. Klik op het kruisje in de rechter bovenhoek voor akkoord met de disclaimer.
4. Scroll naar het mapje ‘Voorbrieven’ op de pagina.
5. Ga met je cursor over de verschillende voorbrieven en kies de voorbrief die je nodig hebt door erop te klikken.
6. Klik op het pijltje om te downloaden naar de computer of laptop of dubbelklik op de voorbrief en daarna download.
7. De Word versie kun je online invullen en daarna uitprinten. De PDF versie print je uit en vul je handmatig in met blauwe pen.

KOPIE
Je kunt het woord KOPIE in de rechter bovenhoek van je kleur kopie document(en) schrijven indien je een kopie verstuurd. Een kopie mag ook een origineel zijn, dat je als kopie behandelt.

Je verstuurt je in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten set naar onderstaand adres
Postadres brievenbuspakketje Nederland
Directeur (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Postbus 100
6400AC HEERLEN

1. De titel van de geadresseerde is van belang: Directeur (Trust)Belastingdienst.
2. Je kunt toevoegen ‘Persoonlijk in handen’.
3. De Centrale Administratie (Antwoordnummer) is het schuld en schade creatieve, blauwe envelop – loket en die kunnen we niet als de gevolmachtigde aanwijzen.
4. We kunnen wel de Directeur de aanwijzing verlenen, om als De Directeur (Trust)Belastingdienst, de Trust te gaan belasten en niet langer de Enige Erfgenaam, die immers de individuele Trust nalatenschap louter Beneficiair heeft aanvaardt.

Postadres aangetekende verzending* (Trust)Belastingdienst Nederland
Gebruik de Voorbrief
Directeur (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Kloosterweg 22
6412CN HEERLEN

*Aangetekende post verzend je bij voorkeur naar het straatadres, omdat bij verzending naar postbus post afgegeven wordt bij PostNL punt, waarna de geadresseerde ontvanger een kaartje in de postbus krijgt dat h/zij aangetekende verzending kan ophalen bij het PostNL afhaalpunt. Je hebt dus een handtekening van PostNL punt en niet van de ontvanger. Indien ontvanger post niet ophaalt, stuurt PostNL het na 2 weken terug naar jou. Aangetekende post kán wel naar de Postbus verzonden worden.

Postadres voor België voor zowel verzending als brievenbuspakketje als aangetekend*
Belgen maken gebruik van BPost.
Belgen sturen een originele set naar de Federale Overheid en tegelijk een kopie (mag ook een origineel zijn) naar Gewest (Vlaams – Waals – Brussels).

Directeur van de Belgische (Trust)Belastingdienst
Gebruik de Voorbrief
Persoonlijk in handen
Koning Albert II laan 33, bus 10
1030 Brussel

Gebruik de Voorbrief
Directeur van de Vlaamse (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Vaartstraat 16
9300 Aalst


1. De in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten kunnen niet ‘verkeerd’ worden geadresseerd.
2. De set Erfrechtelijke documenten, bestaande uit Verklaring Beneficiaire Aanvaarding onder Voorrecht van Boedelbeschrijving, Testamentaire Erfrechtelijke Algemene Volmacht en haar begeleidend schrijven is voor meerdere geadresseerden toepasselijk. Ook het Exoneratie Arrest kun je naar meerdere commerciële derden zonder erfrecht versturen.
3. De Testamentaire Erfrechtelijke Algemene Volmacht met haar begeleidend schrijven is specifiek voor de Directeur (Trust)Belastingdienst: er dient nl. geïncasseerd te worden van de testamentaire individuele geboorte Trust nalatenschap en niet van de per stirpes Enige Erfgenaam levend mens die géén zuivere / hoofdelijke aansprakelijkheid heeft aanvaard maar de Trust nalatenschap louter beneficiair onder voorrecht van boedelbeschrijving aanvaardt!
4. Via DigID is de (Trust)Belastingdienst het algemene platform van accounts welke gekoppeld zijn, aan alle individuele geboorte geregistreerde inwoners van het grondgebied Enige Erfgenamen.
5. De transfiguratie van Mijn Belastingdienst naar Mijn TrustBelastingdienst wordt met de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten geactiveerd.
6. De TrustBelastingdienst heeft een wettelijke administratieve taak en staat in directe verbinding met de Minister van Financiën en de schatkistbewaarder Thesaurie.

Promissory Note
Uitleg over de Promissory Note vind je via het artikel ‘Promissory Note‘: type deze woorden in zoekvenster en daarna enter, of klik op de link. Je vindt daar waarvoor je de Promissory Note kunt gebruiken en wanneer niet van toepassing.

1) Indien voor jou van toepassing kun je de Promissory Note direct aan je documenten set (VBA, Algemene Volmacht, en Begeleidend schrijven) hechten. Je vermeldt dan ook de track en trace code op de pagina’s van je Promissory Note en het daarvoor bestemd begeleidend schrijven.

2) Of je kunt je Promissory Note later als (aangetekende) brievenbuspakket versturen naar de Directeur van de (Trust)Belastingdienst. Je vermeldt de track en trace code op je Promissory Note en voegt een kleur kopie toe van je VBA (mag ook een origineel zijn, die je als kopie behandelt).

3) Indien je bij de verzending van jouw VBA, Algemene Volmacht, en Begeleidend schrijven vergeten bent om de track en trace code te noteren en je wilt nu jouw Promissory Note toevoegen, dan ga je te werk als aangegeven bij het hoofdje Indien je jouw Spoed VBA en verder… met andere woorden: bij de track en trace code op de kleur kopie van je eerder verzonden documenten set (VBA, Volmacht, en Begeleidend schrijven) schrijf je: “u reeds eerder toegezonden” en als bewijs van de na-verzending van jouw kleur kopie documenten set én Promissory Note, voeg je ook de nieuwe track en trace code toe op alle pagina’s van je documenten set en Promissory Note.Diplomatiek paspoort per stirpes Enige Erfgenaam
De Koninklijke track en trace verzendcode van je verzendingen vermeld je in je Diplomatiek paspoort. Via voornoemde pagina vind je foto voorbeelden voor het invullen van je Diplomatiek paspoort.

Diplomatiek paspoort Enige Erfgenaam bestellen
Via voornoemde pagina ‘Diplomatiek paspoort’ vind je een link naar de ‘Producten pagina’ op de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) waar je het DPP kant en klaar kunt bestellen.


Zie ook de instructie video ‘Verzenden van de documenten’: scroll naar beneden op deze pagina
Let op: de instructie video is verouderd. Volg de aanwijzingen op deze pagina.


Verzendadressen overige documenten Nederland
Het verzendadres van de overige documenten vind je in de betreffende artikelen van de verschillende documenten. Daarnaast vind je een overzicht als je op deze pagina naar beneden scrollt. Aangetekende post verstuur je bij voorkeur naar het straatadres.

Postadres Ministerie van Binnenlandse Zaken brievenbuspakketje
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Persoonlijk in handen
Directoraat-Generaal Algemene Bestuursdienst
Postbus 20011
2500EA ‘S-GRAVENHAGE

Postadres Ministerie van Binnenlandse Zaken aangetekende verzending*

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Persoonlijk in handen
Directoraat-Generaal Algemene Bestuursdienst
Zürichtoren
Muzenstraat 97
2511WB ‘S-GRAVENHAGE


Postadres Exoneratie Arrest brievenbuspakketje Hoge Raad der Nederlanden
Hoge Raad der Nederlanden
Persoonlijk in handen van
Edelhoogachtbare Mr. A.M. (Ilona) Wolffram-van Doorn, Griffier
Postbus 20303
2500EH ‘s-GRAVENHAGE

Postadres Exoneratie Arrest aangetekende verzending* Hoge Raad der Nederlanden
Gebruik de Voorbrief
Hoge Raad der Nederlanden
Persoonlijk in handen
Edelhoogachtbare Mr. A.M. (Ilona) Wolffram-van Doorn, Griffier
Korte Voorhout 8
2511EK ‘s-GRAVENHAGE


Stempas document aangetekend* verzenden met track & trace verzendcode (Trust)Belastingdienst

Gebruik de Voorbrief in map Notificatie Stempas document
De gevolmachtigde
Trustee – Fiduciary Directeur (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Kloosterweg 22
6412CN HEERLEN


Brief aan de ontvanger (1), (2), (3) aangetekend* verzenden met track & trace verzendcode (Trust)Belastingdienst
Directeur (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Kloosterweg 22
6412CN HEERLEN

Tevens kopie versturen naar
Belastingdienst / Centrale Administratieve Processen (CAP)
Postbus 9057
7300GW APELDOORN

Brief Raad van State en Stempas document verzenden als brievenbuspakketje met track & trace verzendcode
De Raad van State
Persoonlijk in handen van
SS GT PPT Trustee De Facto (deze regel toevoegen op envelop van Stempas document)
De Hoogedelgestrenge Heer Mr. Th.C. de Graaf OESSH
Postbus 20019
2500EA ‘s-GRAVENHAGE

Brief Raad van State en Stempas document aangetekend* verzenden met track & trace verzendcode Raad van State
Gebruik de Voorbrief, die je vindt in de map ‘Notificatie Stempas document’
De Raad van State
Persoonlijk in handen van
SS GT PPT Trustee De Facto (deze regel toevoegen op envelop bij Stempas document)
De Hoogedelgestrenge Heer Mr. Th.C. de Graaf OESSH
Kneuterdijk 22
2514EN ‘s-GRAVENHAGE


Verzendadres Cede Maiori document als brievenbuspakketje Voorzitter van de Raad van State
Het Cede Maiori document is teruggetrokken van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM). Op de pagina ‘Cede Maiori document‘ vind je de diepgaande onderbouwing van dit besluit.
De Raad van State
Persoonlijk in handen van:
Z.M. Koning Willem-Alexander: Majesteit
Voorzitter Raad van State RC Loge
Postbus 20019
2500EA ‘s-GRAVENHAGE

Verzendadres Cede Maiori document aangetekend* verzenden
Voorzitter van de Raad van State
Het Cede Maiori document is teruggetrokken van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM). Op de pagina ‘Cede Maiori document‘ vind je de diepgaande onderbouwing van dit besluit.
De Raad van State
Persoonlijk in handen van:
Z.M. Koning Willem-Alexander: Majesteit
Voorzitter Raad van State RC Loge
Kneuterdijk 22
2514EN ‘s-GRAVENHAGE


Verzendadres Stempas document als brievenbuspakketje naar Minister van Financiën

SS GT PPT Trustee – Ministerie van Financiën
Persoonlijk in handen van
De Minister van Financiën
S. van Weyenberg
Postbus 20201
2500EE ‘s-GRAVENHAGE

Verzendadres Stempas document aangetekend* verzenden naar Minister van Financiën
Gebruik de Voorbrief, die je vindt in de map ‘Notificatie Stempas document’
SS GT PPT Trustee – Ministerie van Financiën
Persoonlijk in handen van
De Minister van Financiën
S. van Weyenberg
Korte Voorhout 7
2511CW ‘s-GRAVENHAGE

Het Notificatie Politieke Stempas document kun je ook versturen naar de Kiesraad aangetekend* of als brievenbuspakketje
Global Trust
Country Trusts, States Trusts
Secretariaat Kiesraad
Persoonlijk in handen
Drs. W.J. (Wim) Kuijken of
Pamela Young (Secretaris-directeur)
Zürichtoren
Postbus 20011 / Muzenstraat 85
2500EA ‘s-GRAVENHAGE / 2511WB ‘s-GRAVENHAGE


Notificatie zorgvuldige bewaring antwoordbrief Gemeente Trust-Trustee
Aangetekend* verzenden naar je Gemeente of als brievenbuspakketje
De antwoordbrief is na voorjaar 2021 niet van toepassing. Indien je antwoord ontvangt van je gemeente nadat je het Notificatie Politieke Stempas document verzonden hebt, kun je ons dat laten weten.

De antwoordbrief wordt ook naar de Kiesraad gestuurd aangetekend* of als brievenbuspakketje
Global Trust
Country Trusts, States Trusts
Secretariaat Kiesraad
Persoonlijk in handen
Drs. W.J. (Wim) Kuijken of
Pamela Young (Secretaris-directeur)
Zürichtoren
Postbus 20011 / Muzenstraat 85
2500EA ‘s-GRAVENHAGE / 2511WB ‘s-GRAVENHAGE


Verzendadres ABNAMRO MeesPierson Bank
In kopie kun je jouw documentenset versturen naar ABNAMRO MeesPierson Bank
ABNAMRO MeesPierson Bank
Persoonlijk in handen
De heer Bart van Kessel, Sr. Private Wealth Manager
Gustav Mahlerlaan 10
1082PP AMSTERDAM


Daarnaast kun je jouw documentenset versturen naar corporate niet erfgerechtigde politieke derde partijen. Zie hiervoor ook de pagina ‘Erfrechtelijke documenten‘.


Verzendadressen België

Brief Raad van State en Stempas document verzenden als brievenbuspakketje met track & trace verzendcode
Gebruik de Voorbrief
De Raad van State
Persoonlijk in handen van
De voorzitter Jaques Jaumotte
Wetenschapsstraat 33
1040 Brussel

Brief Raad van State en Stempas document aangetekend* verzenden met track & trace verzendcode Raad van State
Adres idem als verzending brievenbuspakketje.


Verzendadres Cede Maiori document als brievenbuspakketje de Raad van State
Het Cede Maiori document is teruggetrokken van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM). Op de pagina ‘Cede Maiori document‘ vind je de diepgaande onderbouwing van dit besluit.
De Raad van State
Persoonlijk in handen van
Zijne Majesteit de Koning
Filip van België
Brederodestraat 16
1000 Brussel

Verzendadres Cede Maiori document aangetekend* verzenden
de Raad van State
Het Cede Maiori document is teruggetrokken van de website van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM). Op de pagina ‘Cede Maiori document‘ vind je de diepgaande onderbouwing van dit besluit.
Adres idem als verzending brievenbuspakketje.


Verzendadres Stempas document als brievenbuspakketje of aangetekend* naar Minister van Financiën

SS GT PPT Trustee – Ministerie van Financiën
Persoonlijk in handen
De Minister van Financiën
Koning Albert II-laan 33 bus 10
1030 Brussel

Verzendadres Stempas document als brievenbuspakketje of aangetekend* verzenden naar Vlaams Minister van Financiën
& Begroting
SS GT PPT Trustee – Ministerie van Financiën
Persoonlijk in handen
Vlaams Minister van Financiën & Begroting
Koning Albert II-laan 7
1210 Sint-Joost-ten-Node


Verzendadres Stempas document als brievenbuspakketje of aangetekend* naar Directeur van de Belgische (Trust)Belastingdienst

De Gevolmachtigde
Trustee – Fiduciary Directeur van de Belgische (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Koning Albert II-laan 33 bus 10
1030 Brussel

Verzendadres Stempas document als brievenbuspakketje of aangetekend* verzenden naar Directeur van de Vlaamse (Trust)Belastingdienst

De Gevolmachtige
Trustee – Fiduciary Directeur van de Vlaamse (Trust)Belastingdienst
Persoonlijk in handen
Vaarstraat 16
9300 Aalst


Dienst Verkiezingen
Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken
Dienst Verkiezingen
Park Atrium
Koloniënstraat 11
1000 Brussel

Agentschap Binnenlands Bestuur
Herman Teirlinckgebouw
Havenlaan 88 bus 70
1000 Brussel