GOP niet te verwarren met enige politieke beweging In Nederland noch daarbuiten

HOE VERZEND JE JOUW DOCUMENTEN EN VERZENDADRES (Trust)Belastingdienst Nederland en België

Heb je jouw originele spoed VBA, Algemene Volmacht, en Begeleidend schrijven (is een set****, die je samen bindt met een nietje) nog niet (aangetekend) verstuurd naar de TrustBelastingdienst?
1) Let dan op dat je de A4-envelop (documenten niet vouwen) nog niet dichtplakt.
2) Je gaat naar een post.nl punt* en maakt daar de ‘brievenbuspakket’ verzending met track en trace code*** in orde en ontvangt dan een track en trace nummer (de barcode is je track en trace code).
3) Dit nummer schrijf je met blauwe pen op iedere pagina** van jouw documenten set.
4) Daarna de set documenten in de A4-envelop en dichtplakken.
5) Vermeldt het track en trace nummer onmiddellijk op de kleur kopie documenten set, die je gemaakt hebt van de originele.

6) Let vooral op indien je meerdere sets documenten verstuurd: bijvoorbeeld voor jezelf en je kind(eren): juiste track en trace nummer op bijbehorende set documenten en iedere set documenten in 1 aparte A4 envelop.

*Je kunt ook online via post.nl je ‘brievenbuspakket’ verzending met track en trace in orde maken: je ontvangt dan de track en trace code en je kunt betalen online. Op deze manier kun je je track en trace code direct op IEDERE pagina van je documenten set noteren, én op je kleuren kopieën. Je kunt de track en trace code ook alleen op de 1ste pagina van de 3 documenten schrijven.

(Je bevestigt de gegevens van de ontvanger en gaat naar betalingen. Daar type je de gegevens van jouzelf als de verzender in met mailadres: de track en trace code krijg je via de mail bevestigd.)

Je kunt ook online via post.nl je ‘brievenbuspakket’ verzending met track en trace in orde maken


LET OP: indien je online een track en trace verzendcode bestelt en betaalt, dien je jouw pakketje tóch aan te bieden bij een postnl punt, want zij scannen de barcode (track en trace verzendcode) en pas dan staat jouw pakketje in hun systeem.
Nadat je jouw brievenbuspakketje gescand is bij een postnl punt, ontvang je een mail met bevestiging dat je je pakketje kunt tracken. Een online bestelde track en trace code is 5 dagen geldig. Indien je niet zou hoeven laten scannen, heb je geen enkel bewijs dat je binnen die 5 dagen verzonden hebt, niet, of pas veel later. Het kan goed gaan, maar indien niet dan kan postnl. niets nazoeken want er is niet gescand.

**Je kunt er ook voor kiezen om de track en trace code alleen op de 1ste pagina van de 3 documenten (1ste pagina van VBA, 1ste pagina van Algemene Volmacht, en 1ste pagina van Begeleidend schrijven) te schrijven.

***Ons advies is je documenten set te versturen als ‘brievenbuspakket’ met track en trace code naar de postbus.

****Je kunt optioneel het Exoneratie Arrest meesturen: we adviseren je dat te doen, maar moet niet.

Andere manieren van verzending zijn: aangetekend; aangetekend met verzekerde waarde tot 100,00euro; via andere pakketdienst bijvoorbeeld UPS of EMS. Let op: ga na of de couriersdienst vanuit buitenland aflevert bij de postbus voordat je een courier zorg laat dragen voor de verzending van jouw pakket!

CQV LLC ambassades hebben eigenlijk ambassade koeriersdiensten nodig.

NB: je bindt jouw individuele documenten set samen met behulp van een nietje en verstuurt iedere set in een aparte A4-envelop. Bindt ieder document met een nietje, en vervolgens de verschillende documenten samen binden met een nietje of met ringbandje.

De barcode is de track en trace code
(Track en trace code ook wel track en trace nummer genoemd) die je online via post.nl kunt volgen en je kunt zien wanneer je envelop is afgeleverd. De barcode vermelden op de iedere pagina van jouw documenten voordat je de envelop dichtplakt, en direct op je kleuren kopie documenten schrijven.


Indien je jouw spoed VBA, Algemene Volmacht, en Begeleidend schrijven (is een set, die je samen bindt met een nietje) verstuurd hebt naar de TrustBelastingdienst en vergeten bent om het track en trace nummer te vermelden op het origineel voordat je de envelop dichtplakte, kun je als volgt handelen
:
Je kunt een kopie van jouw originele documenten set opnieuw als brievenbuspakket versturen als volgt:
1) kopie dient in kleur te zijn afgedrukt;
2) stempel kopie op documenten (kleur stempel kopie maakt niet uit);
3) vermelden: U reeds verzonden op (datum) met track en trace nummer, vervolg met 4);
4) track en trace van ORIGINELE documenten vermelden op iedere pagina van je kopie documenten set;
5) kopie documenten set als brievenbuspakket versturen: je ontvangt dan opnieuw een track en trace nummer wat je NIET vermeldt op de kopie documenten set, die je verstuurt. Dit track en trace verzendcode nummer vermeld je wel in je Diplomatiek paspoort.

6) (indien van toepassing) heb je meerdere sets documenten verstuurd voor bijvoorbeeld jezelf en je kind(eren): vermeldt dan BEIDE track en trace nummers op BEIDE sets documenten;
7) meerdere sets kopie documenten kunnen verstuurd worden in 1 A4-envelop (documenten set niet vouwen).

Zie hierboven bij * voor online in orde maken van brievenbuspakket verzending.

NB: je bindt jouw individuele documenten set (per set dus) samen met behulp van een nietje.

Je verstuurt je documenten set naar onderstaand adres
Voor Nederland: Directeur TrustBelastingdienst (Persoonlijk in handen van), Postbus 100, 6400 AC Heerlen.
Er is ook een antwoordnummer*: Belastingdienst Centrale Administratie, Antwoordnummer 21020, 6400xc Heerlen. Let op: de Algemene Volmacht MOET naar de Directeur TrustBelastingdienst (Persoonlijk in handen van), Postbus 100, 6400 AC Heerlen (lees in de uitleg hieronder in de opsomming met welke reden).
*Met betrekking tot het versturen van de documenten naar het Antwoordnummer:
1. Dit antwoordnummer is natuurlijk ook correct.
2. Een antwoordnummer is echter wel in beginsel gekoppeld aan een initiële vraag van de geadresseerde zelf.
3. Om te voorkomen dat de Erfrechtelijke documenten als ‘ongevraagd’ worden afgedaan gebruiken we: postbus 100, 6400 AC Heerlen.
4. Ook de titel van de geadresseerde is van belang: Directeur TrustBelastingdienst.
5. Je kunt toevoegen ‘Persoonlijk in handen van’.
6. De Centrale Administratie (Antwoordnummer) is het schuld en schade creatieve, blauwe envelop – loket en die kunnen we niet als de gevolmachtigde aanwijzen.
7. We kunnen wel de Directeur de aanwijzing verlenen, om als De Directeur TrustBelastingdienst, de Trust te gaan belasten en niet langer de Enige Erfgenaam, die immers de individuele Trust nalatenschap louter Beneficiair heeft aanvaardt.

Voor België: Directeur TrustBelastingdienst (Persoonlijk in handen van), Koning Albert II laan 33, bus 10, 1030 Brussel.


1. De Erfrechtelijke documenten kunnen niet ‘verkeerd’ worden geadresseerd.
2. De set Erfrechtelijke documenten is voor meerdere geadresseerden toepasselijk.
3. De Algemene Volmacht met Begeleidend schrijven is specifiek voor de Directeur (Trust)Belastingdienst: Er dient nl. geïncasseerd te worden van de individuele geboorte Trust nalatenschap en niet van de Enige Erfgenaam die géén zuivere / hoofdelijke aansprakelijkheid heeft aanvaard maar de Trust nalatenschap louter Beneficiair aanvaardt!
4. Via DigID is de TrustBelastingdienst het algemene platform van accounts welke gekoppeld zijn, aan alle individuele geboortegeregistreerde inwoners van het grondgebied: de Enige Erfgenamen.
5. De transfiguratie van Mijn Belastingdienst naar Mijn TrustBelastingdienst wordt met de Erfrechtelijke documenten geactiveerd.
6. De TrustBelastingdienst heeft een wettelijke taak en staat in directe verbinding met de Minister van Financiën en de schatkistbewaarder Thesaurie.

Promissory note
Uitleg over de Promissory note vind je via het artikel ‘Promissory note‘: type deze woorden in zoekvenster en daarna enter, of klik op de link. Je vindt daar waarvoor je de Promissory note kunt gebruiken en wanneer niet van toepassing.

1) Indien voor jou van toepassing kun je de Promissory note direct aan je documenten set (VBA, Algemene Volmacht, en Begeleidend schrijven) hechten. Je vermeldt dan ook de track en trace code op de pagina’s van je Promissory note en het daarvoor bestemd begeleidend schrijven.

2) Of je kunt je Promissory note later als brievenbuspakket versturen naar de Directeur van de TustBelastingdienst. Je vermeldt de track en trace code op je Promissory note en voegt een kleur kopie toe van je VBA.

3) Indien je bij de verzending van jouw VBA, Algemene Volmacht, en Begeleidend schrijven vergeten bent om de track en trace code te noteren en je wilt nu jouw Promissory note toevoegen, dan ga je te werk als aangegeven bij het hoofdje Indien je jouw Spoed VBA en verder… met andere woorden: bij de track en trace code op de kleur kopie van je eerder verzonden documenten set (VBA, Volmacht, en Begeleidend schrijven) schrijf je: “u reeds eerder toegezonden” en als bewijs van de na-verzending van jouw kleur kopie documenten set én Promissory note, voeg je ook de nieuwe track en trace code toe op alle pagina’s van je documenten set en Promissory note.


Diplomatiek paspoort Enige Erfgenaam / boekje
Het track en trace nummer vermeld je in je Diplomatiek paspoort. Via voornoemde pagina vind je foto voorbeelden voor het invullen van je Diplomatiek paspoort

Diplomatiek paspoort Enige Erfgenaam bestellen
Via voornoemde pagina ‘Diplomatiek paspoort’ vind je een link naar de Shop waar je het DPP kant en klaar kunt bestellen.


Zie ook de instructie video ‘Verzenden van de documenten’: scroll naar beneden op deze pagina.


Verzendadres overige documenten
Het verzendadres van de overige documenten vind je in de betreffende artikelen en in het stroomschema.