Officiële Tutorial van de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM)

Eerstvolgende Webinar in het private domein
Webinars met de verschillende Thema’s voor januari 2023 worden binnenkort ingepland.
NU ook een Webinar met het Thema ‘Introductie: autonoom handelen VANUIT de Erfrechtelijke documenten‘ op Zondag 4 december 14.00 tot 16.00 uur = VOL.
Zie de agenda voor het volledige overzicht van de Webinars.

Webinar via Zoom in het private domein

Een webinar vindt plaats via Zoom in het private domein en word je VANUIT de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten aangereikt. Een Webinar duurt maximaal 2 uur. Ze zijn bedoeld voor degenen die de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten via de Hoge Raad van de levende Mensenkinderen (HRM) verstuurd hebben en studeren via deze vrijelijk beschikbare Academy. Een uur voordat de Webinar begint ontvang je een uitnodigingslink via mail.

Je dient tijdens de Webinar zichtbaar aanwezig te zijn: dit houdt in dat je je video aanzet.

We beginnen met maximaal 20 deelnemers per Webinar. De Thema’s worden regelmatig opnieuw ingepland: houdt de agenda maar in de gaten.

Aanmelden voor de Webinar in het private domein

Je kunt je aanmelden voor een Webinar door een mailtje te sturen naar info@hetbewustepad.nl. De donatie voor een Webinar is euro 5,00 vooraf te voldoen: gegevens om te doneren, ontvang je na aanmelding per mail. Je aanmelding voor deelname is definitief na overmaking van de donatie. Vermeldt bij je donatie ajb de naam van degene die zich aangemeld heeft als deze niet dezelfde is.

Indien je deelneemt aan de Private Educatieve leeromgeving en studiegroep ‘Geboorte Trust’ zijn de Webinars inclusief. Vooraf aanmelden is wel nodig, zodat je een uur voordat de Webinar begint een uitnodigingslink ontvangt via de mail.

Er vindt geen restitutie plaats van je donatie als je
1. om de 1 of andere reden niet aanwezig bent bij een Webinar;
2. je afmeldt na doneren;
3. je doneert dagen nadat je je hebt aangemeld en in de tussentijd de Webinar is vol gepland. Zodra een Webinar is vol gepland, informeer ik de lopende aanmeldingen, echter het kan gebeuren dat jouw donatie en mijn mail elkaar kruisen.
In deze situaties blijft je donatie staan voor deelname aan een Webinar naar keuze. Thema’s worden regelmatig opnieuw ingepland. Communicatie over data van nieuw ingeplande Webinars gaan via deze pagina en de Nieuwsbrief of -flits.

Agenda

DatumTijdstipThema van de WebinarSprekerAanmelden
11-12-202214.00-16.00uErvaring met omgang (Trust)Belastingdienst:
1. Inleiding Belastingdienst is een ANBI-instelling: hoe gaat de Enige Erfgenaam daar mee om? Spreker: Mascha
2. Ervaringsverhaal aangifte Erfbelasting
3. Ervaring van een Enige Erfgenaam in omgaan met belastingaanslagen. Spreker: Jeroen Vdf Bruin
Mascha
Jeroen
VOL
Omdat dit de laatste van het jaar is, kun je toch aanmelden.
Wezenlijke monetaire hervorming
Wat is (de functie van) geld en wat is de tegenwaarde van geld.
Bestaanswaarde, toegevoegde waarde, eigenwaarde.
Sinds 2008 hebben we zicht op de wezenlijke monetaire hervorming VANUIT mensgerichtheid én de kennis VANUIT de testamentaire individuele Cestui Que Vie geboorte Trust nalatenschap.
Mascha
NU een Introductie Webinar ‘autonoom handelen VANUIT de in private CQV LLC Erfrechtelijke documenten’ voor mensen die nog niet / nauwelijks op de hoogte zijn van de testamentaire individuele CQV geboorte Trust en hoe deze tot stand komt, correctie van de DAS status, activeren van de afwikkeling van de geboorte Trust nalatenschap en de Erfrechtelijke bestaansgeld voorziening, wat doet de HRM, waar vind je de documenten en hoe vul je ze in. Na dit 2uur durende Webinar kun je de verschillende richtingbedenkingen onderscheiden en een bewuste keuze maken welk pad je wilt gaan.

Dit Webinar is ook toegankelijk voor mensen die niet eerder op de hoogte waren van onze websites en niet eerder op onze websites studeerden.
Mascha
Grond onder de Erfrechtelijke documenten, onderbouwing van de Erfrechtelijke bestaansgeld voorziening, en de hoogte ervanMascha
Ervaringsverhalen reizen met Diplomatiek Paspoort naar onder andere USA, Portugal, Mexico en hoe je standing neemt en houdt als autonoom diplomaatPaul Vdf Klein
Wat is de reden dat UCC, ZHO, (inschrijven bij ) Common Law (Court), Live Life CLAIM, opzeggen machting besturen geen onderdeel zijn van het pad met de Erfrechtelijke documenten?Mascha
Wat zijn de implicaties van uitschrijven uit de Basisregistratiepersonen (BRP)Mascha
Ervaring met omgang CAK, CJIB, Gerechtsdeurwaarder, ZiekenfondsverzekeringMascha
Ervaring met omgang Leerplichtambtenaar
Wat staat er in de Motu Proprio van 11 juli 2013?
Agenda: datum en tijdstip, Thema van de Webinar, Zie voor aanmelden de informatie hierboven

Wat mensen mij laten weten na deelname aan een Webinar
“Wat ik vertelde in het Webinar dat ik zo dankbaar ben voor de Tutorial website meen ik ook echt! Je bent een pionier en ik kan niet eens beginnen te bevatten hoeveel tijd en toewijding je hierin hebt gestoken. Ik ben je erg dankbaar Mascha!”

“Graag laat ik ook nog op deze wijze weten dat ik de presentatie van gisteren zeer leerzaam vond. Veel dank Mascha voor het mogelijk maken van deze webinar.”

“Goede middag mascha,
Dank je nogmaals voor het webinair.
Voor het eerst heb ik een goed gevoel bij informatie over autonomie.
Met liefdevolle groet.”

“Lieve Mascha,
Hartelijk dank voor deze schitterende samenvatting van vanmiddag.
Bijzonder hoe jij dit hele uitgebreide thema allemaal ‘op een rijtje’ krijgt en kan verwoorden met al jouw opgedane inzichten.
En met ons wil delen!”

“Hi Mascha,
Super Dank je wel voor de Verlichting Kennis en Inzichten.
Ik waardeer jouw tijd, energie en dankbare acties!
Tot de volgende keer en Liefs.”

Zo fijn dat aanwezigen bij de Webinars het aangereikte waarderen en in zichzelf laten doorwerken, zodat ze autonomie VANUIT het pad met de in private Erfrechtelijke documenten doorleefd kunnen (gaan) toepassen.

Waarde ering in de vorm van vrije gift klik op button