logo

Offline officiële tutorial website

VERKLARING
(English translation follow the link below)
Als gevolg van voortschrijdend inzicht en waarnemingen op de website van de erfrechtelijke documenten, Hoge Raad van de Kinderen (HRK), hebben ik en de ambassadeurs die aanwezig waren bij de Zoom meeting van dinsdag 13 April jl. hun rol als officieel genoemde ambassadeurs van elkaar overlappende cirkels, neergelegd. De directe aanleiding daarvoor is de INBEDDING van de erfrechtelijke documenten op de website HRK. Wij kunnen en willen ons niet verenigen met die INBEDDING. Daarnaast blijkt leugen op leugen te volgen en wij trekken ons volledig terug uit dat spel(l). NO consent given!
Volg link naar facebook pagina voor de volledige Verklaring
Onderstaande tekst staat op HRK te lezen, nadat je op de link met 'zelfstudie' op de homepage hebt geklikt:
"Er is de afgelopen maanden dagelijks met de auteur / grondlegger van het CQV LLC Documenten oeuvre Vincent Zegel, intensief gewerkt aan een gebruiksvriendelijke zelfstudie website welke door de eigenaresse van het domein 'Het Bewuste Pad' ontoegankelijk is gemaakt."
NEE, deze officiële tutorial website is geheel MIJN tijd equity en creatieve inspanning: VZ heeft zich op geen enkele manier bemoeid met de inhoud van deze website. Behalve de toestemming die VZ me gegeven heeft om een tutorial website in te richten, is iedere inspanning voor de inrichting van deze website door mij gedaan: ik heb het subdomein ingericht, er een SSL en extra ruimte op mijn hoofddomein voor aangevraagd en betaald, én ik heb de inhoud bepaald en ingericht. Daarnaast heb ik tot 3 keer toe een facebook groep ingericht: de eerste zei poef bij 5000 leden, de tweede bij 3000.
Wachtwoord vergeten